Uutisia

Talviharjoitukset Move-Areenalla 

29.6.2018

Kautemme on sujunut opettavaisissa merkeissä. Vaikka vastustajat tällä kaudella ovatkin pääsääntöisesti hivenen vanhempia ja fyysisempiä, olemme jokaisessa ottelussa laittaneet tosissaan kampoihin sekä pitäneet ottelut tasaisina. Makea voittokin on kaudelle jo saatu, kun kävimme Koskenkorvalta ryöväämässä pisteet Kankaanpäähän sekä Seinäjoen vanhempaa ikäluokkajoukkuetta vastaan onnistuimme nappaamaan avausjakson voiton. Joukkueemme janoaa ja haluaa vielä lihottaa pistepussiaan kauden loppupuoliskankin puolella.

Porin alueleiriltä kesäkuun alussa joukkueemme kävi hakemassa vahvoja ja mukavia pesäpallokokemuksia. Kovassa kilpasarjassa osaamisemme riitti tällä kertaa kuudenteen sijaan. Leirillä oli nähtävissä paljon hyvää sekä jotain parannettavia osa-alueita. Nyt kausi jatkuukin rajulla työnteolla, kun kauden päätavoite – Tampereen Suurleiri – lähestyy. Siellä joukkueemme aikoo olla kauden parhaassa iskussa, ja katsoa, mihin se tällä kaudella vanhempien joukkueiden värittämässä kilpasarjassa riittää!

30.5.2018

Sunnuntaina 8.7. kello 15 Harjoituskenttä 2:lla alkavaksi suunniteltu kotiottelu Ylivieskan Kuulaa vastaan on siirretty pelattavaksi sunnuntaina 5.8. kello 15 Harjoituskenttä 1:llä. Suuri kiitos Kankaanpään Mailajunioreille, että saimme ottelun pelattavaksi heidän kenttävuorollaan!

Kauttamme on kulunut jo kaksi ottelua, joista molemmista tuloksena oli niukat 2-0 -tappiot Vimpelin Vedolle sekä Koskenkorvan Urheilijoille. Nuori joukkueemme taisteli ja haastoi isokokoisemmat sekä vahvemmat vastustajansa hyvin, vaikka palkintoa ei vielä tullutkaan. Kautemme jatkuu ensi viikolla heti KoUn vieraana sekä pääsemme haastamaan KaMan vanhempia poikia. Tervetuloa kannustamaan joukkuettamme hienoihin suorituksiin!

14.5.2018

Joukkue-sivullemme on nyt päivitetty tämän kauden joukkuekuva. Sivulta löydät nyt myös tämän kauden pelaajiemme henkilökohtaiset kuvat.

Ainiin! Kautemme alkaa tänään kotiottelulla Vimpelin Vetoa vastaan. Ottelu alkaa kello 18 Harjoituskenttä ykkösellä, eli tekonurmella. Tervetuloa kannustamaan meitä toinen toistaan parempiin suorituksiin!


11.5.2018

Ajantasainen otteluohjelma on nyt päivitetty Ottelut-sivullemme. Sieltä löydät pelaamamme aluesarjan otteluohjelman meidän osaltamme. Lisäksi sivustolla on linkit aluesarjan koko otteluohjelmaan sekä sarjataulukkoon. Ottelut-sivultamme löydät myös pelaamiemme leirien ajankohdat sekä linkit leirien kotisivuille sekä tulospalveluihin!


8.4.2018

Vanhemmat ja joukkue talkoilivat keräten rahaa kesän pelimatkoja ja muita juoksevia kuluja varten. Kiitokset kaikille talkoolaisille sekä Knaufille tukemisesta ja talkoomahdollisuudesta! Kuluja kesällä riittää, joten raha tulee tarpeeseen. D05-pojat kiittävät ja kuittaavat tämän kesällä parilla maukkaalla voitolla ;)

D05knauf16.3.2018

Kävimme Raumalla pelaaamassa halliharjoitusottelun KaaRo Pesis -05:tä vastaan. Vaikka matkaan lähti juuri tarvittavat yhdeksän pelaajaa eikä ottelussakaan loukkaantumisilta vältytty, onnistuivat pojat kairaamaan ottelusta komean 2-0 (18-5, 3-1) -voiton!

Erityisen komeaa paikalla olleiden kannustusjoukkojen mukaan oli avaussisävuoron ilotulitus, jossa upealla sisäpelillä ja ottamattomilla kotiutuslyönneillä paukutettiin 11 juoksua. Ottelu oli joukkueen ensimmäinen E-ikäisten kenttää suuremmalla naisten kentällä, joten tästä on hyvä jatkaa!


Kausi 2017

Kausi 2017 vanhempina E-ikäisinä oli joukkueelta menestyksekäs. Saavutuksia olivat mm.:
 – Varsinais-Suomen aluesarjan voitto
 – Satakunnan aluesarjan voitto
 – E-ikäisten tenavaleirin hopea
 – Etenee-alueleirin pronssi

E05hop