Pesiskesä 2014

 

Poikamme Pohjanmaalla - ViVe-KuKu

 

Pohjanmaan piirisarja jatkui tänään perjantaina 11.7. Vimpelin Saarikentällä. Vastassa oli kova Pohjois-Pohjanmaan kasattu joukkue nimen ViVe alla. Kovia pelejä lähdettiin hakemaan ja sellainen myös saatiin. Alku tosin näytti lohduttomalta, sillä palloa haettiin useasti joesta. Jakso Vimpelille 18-5.

Toinen jakso näytti menevän näytöstyyliin myös ViVe:lle. Tilanne oli 4:n alussa 10-1. Jostain ihmeestä C-99 pojat taas kaivoivat sen voitontahdon. Kahdella palolla 9 juoksua on kova juttu. Jaksovoitto KaMa:lle 10-11.

Superissa teimme 2 juoksua. Kotijoukkue pisti pallon jokeen, mutta koppari Matias Jokisalo oli käynyt jo aiemmin kokeilemassa vähän varpaalla veden lämpötilaa, eikä enää superissa epäröinyt jokeensyöksyä. Tuloksena kunnarin poltto kolkmoselle, josta vielä Janne Viitasen nopea heitto kotiin, seurauksena palo. Näin superin voitto meille 1-2 ja koko ottelu 1-2. 

 

Vimpeli Voitontanssi Saarikentällä.

 

Voittoisan Vimpeli-pelin jälkeen matka jatkui Kuortaneen urheiluopistolle yöksi. Siellä pojat suorittivat perusteellisen loppuverryttelyn heittelemällä frisbeetä miltei aamuun saakka.

Klo 11.00 vastassa oli sitten Kuortaneen aloitteleva C-poikajoukkue. Osa heistä oli vielä unohtanut koko pelin, joten KuKu:n pelinjohto pääsi myös mukaan varsinaiseen pelitoimintaan.

Ensimmäinen jakso päättyi 3-10. Toinen jakso pelailtiinkin sitten pelkällä yhdeksiköllä, sillä Suomarin joukkue tarvitsi kolme pelaajaa KaMa-HäPa peliin. Ilman jokereitakin tulos oli 2-22.

 

Vaihtopenkki

Vaihtopenkin mallia Kuortaneelta.

 

Leirisarjan kärkikamppailu Pihkalassa 

 

Sunnuntaina 6.7. ratkesi leirisarjan B-lohkon voittaja Hyvinkäällä. Kotonahan Tahko menetti meille yhden pisteen, joten lohkovoittoon olisi tarvittu kolmen pisteen voitto. Ensimmäinen jakso oli hyvää taistelua, mutta se päättyi kuitenkin Tahkolle 3-2. Näin Tahko lohkovoittoon ja KaMa varmmisti toisen tilansa jo ennen viimeistä UPV ottelua. Myös JoKo on jo varma kolmonen.

Toinen jakso olikin sitten selvää Hyvinkään hallintaa. Jakso kotijoukkueelle 25-5. Toki jollakin toisella kentällä numerot olisivat voineet olla kauniimmat, sillä Pihkalassa läpilyönti on aina kaukana ja juoksuja tulee silloin kasapäin. Meidän kenttään niitä läpäreitä valitettavasti lyötiin muutama, kun taas Tahkon räpylä kesti. Ottelu Tahkolle 2-0.

Pelin jälkeen pojat suorittivat huolellisen, liki kaksituntisen, jäähdyttelyn Sveitsin maauimalassa. Tästä muutaman ottelun (lähinnä Pohjanmaan piirisarjan) kautta kohti Seinäjoen leiriä.

 

 SveitsiLoppuhöntsät Sveitsissä.

 

Kossun vieraana Kurikassa

 

Lauantaina 5.7. pelattiin Pohjanmaan piirisarjaa Kurikassa. KaMan C-pojat päättivät osallistua tuohon Pohjanmaan sarjaan, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Toiveena oli saada kovia pelejä ennen Seinäjoen turnausta. Tästä ensimmäisestä ottelusta Koskenkorvan Urheilijoita vastaan ei ainakaan vielä sellaista tullut. Kossu pelasi ottelun pääosin 99-pojilla. Heillä on myös ikäluokan vanhempi ns. 98-porukka, joka oletettavasti lähtee hakemaan Seinäjoen leiriltä mitalia. 

Ottelu pelattiin hieman lyhennettynä eli 3+3 vuoroparia. Ensimmäinen jakso, varsinkin sen alku, oli molemmilta huolimatonta, niin räpylässä kuin heitoissakin. Kurikan avaralla kentällä läpärit ja harhaheitot tuottivat aina useita juoksuja. KaMa kuitenkin terästäytyi ja voitti jakson 6-17. Toinen jakso olikin sitten meidän näytöstä. Ottelu keskeytettiin ylivoimaisuussäännön mukaan toisen vuoron jälkeen tilanteessa 1-21. Voitto Kankaanpäähän 0-2.

 

IMG 4923Veikka palailee laittomalta.

 

Pari voittoa samalla reissulla

 

Sunnuntaina 29.6. pojat kävivät Ylöjärvellä aluesarjan merkeissä. Tuolla reisulla pelattiin molemmat jäljellä olleet YPa-ottelut. C-99 pojat korjasivat kummastakin pelistä voitot. Ensimmäisen pelin jaksolukemat olivat 0-19 ja 1-8 ja toisen ottelun jaksot 5-14 ja 1-2. Viimeisen jakson pienet lukemat selittyvät sillä, että KaMa kävi vain kerran lyömässä, kun YPa sai yrittää juoksujen tekoa neljästi. Muiston palkintokaappiin saivat Joona Anttila ja Janne Viitanen.

 

Juhannustauolta 56 lyödyn saattamana syyskauteen!

 

Perjantaina 27.6.14 Kaman leirisarjan pelit jatkuivat Hämeenlinnaa vastaan. KaMan pojat eivät jättäneet mitään arvailujen varaan, vaikka ensimmäisen jakson alku olikin katastrofi. Kolme lyöjää ja kolme paloa. Jakso kuitenkin päättyi 40-0.

Toinen jakso päättyi 16-2. Näin täydet pisteet KaMalle. Juoksuja kertyi KaMalle 56, eli täsmälleen saman verran kuin ennen juhannusta Ylöjärveä vastaan. KaMan palkitut Lasse Viitamäki ja Joonas Peltomäki.

P.S. 99-pojat kävivät auttamassa "isoveljiään" Pöytyällä torstaina 26.6. "Teletapeiksi" ristityt C-pojat antoivat huilivuoron varsinaisille B-pojille ja kävivät hoitamassa pinnat kotiin B:n SM-sarjasta Pöytyältä 0-2 (3-6, 5-13).

Joonas syöksyJoonas Peltomäki syöksyy viidennen juoksunsa.

Juhannustauolle 56 lyödyn saattelemana !

 

Ns. kevätkierroksen viimeinen ottelu pelattiin tänään 15.6. Kankaanpäässä hiekkakentällä.Tällä kertaa vuorossa oli aluesarjan kamppailu Ylöjärveä vastaan. Ensimmäinen jakso päättyi KaMalle 21-0. Jakso päättyi jo kolmanenn vuoroparin alun jälkeen ylivoimaisuussäännön vuoksi. KaMa kävi lyömässä vain yhden vuoron. Se riitti tuohon kahdenkymmenen juoksun eroon, jolloin jakso voidaan lopettaa.

Toisella jaksolla juoksuja tuli aluksi vähän hitaammin, joten jakso pelattiin loppuun saakka. Jakson loppulukemat KaMalle 35-3 ja näin koko ottelu 2-0. Kuten lukemista voidaan päätellä, juoksuja löivät tasaiseen tahtiin koko joukkue. Kotijoukkueen yköspalkinnon ansaitsi 1+7 lyönyt Lasse Viitamäki ja kakkosen pokkasi 7 juoksua lyönyt Matias Kivinen.

Nyt ansaitulle tauolle ja pelien pariin palataan taas juhannuksen jälkeen perjantaina 27.6. klo 18.00 TH-Kumi Areenalle.

 

IMG 4713Janne Viitanen lyö seitsemännen juoksunsa YPaa vastaan.

 

Turku-KaMa 12.6.14

 

C-99 poikien pelit jatkuivat leirikarsinnan merkeissä Turussa. Kiivas pelitahti näkyi tänään kentällä. Peli oli kaikin puolin epävarmaa - tuomareita myöden. Tuomareina oli nuoria aloittelevia tyttöjä. Mailan epävarmuus näkyi pääosin mailan varressa. Pienet menivät laittomiksi ja koppi ei noussut, kun sitä olisi tarvittu. Ensimmäistä jaksoa siis voisi kuvailla huolimattomaksi. Jakso kuitenkin päättyi KaMalle onnellisesti 7-14, lähinnä yhden hyvän sisävuoron ansiosta.

Toisessa jaksossa ei juoksuilla juhlittu. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää ulkopeliä. Lukemat olivat 1-4, joten koko ottelu KaMalle 0-2. Tupla-patukat ojennettiin Lasse Viitamäelle ja Joona Anttilalle.

TurussaKävimme Suomen Turuus syömäs ja vähän pelailemassa :)

 

KaMa-Tahko 1-2 (5-7, 7-6, 2-5)

 

Kankaanpään Mailan 99 pojat tarjosivat todellisen pesisnautinnon tänään11.6.14 kolmituntisessa trillerissä Hyvinkään Tahkoa vastaan. Oman osansa kantoivat kekoon myös tuomarikaksikko.

Ensimmäisen jakson kaksi ensimmäistä sisävuoroa KaMa hoiti varsin nopeasti. Neljä lyöjää ja vuoronvaihdot. Tahko sen sijaan teki 6 juoksua ja jakso näytti menevän Tahkolle näytöstyyliin. Kolmannessa sisävuorossa Kamakin heräsi eloon. Teemu Utusen johdolla KaMa lähti takaa-ajoon. Hän kotiutti ensin Veikan ja sitten vielä Joona Lehtisen. Matias Jokisalo kotiutti "Ape" Anttilan ja Lasse Viitamäki jatkoi myllytystä kotiuttaen Matiaksen. Joonas Peltomäki onnistui vielä kaventamaan eron 5-6 kotiuttamalla Janne Leppäsen. Tahko pystyi tasoittavallaan lisäämään juoksutiliään yhdellä, joten viimeiseen vuoroon lähdettiin Tahkon johtaessa 5-7. KaMan kiri ei enää kantanut viimeiseen vuoroon ja jakso Tahkolle.

 

Joni

 Joni Levä ehtii kolmoselle!

 

Toisen jakson alkuun Tahko pystyi kahteen juoksuun, kun KaMan alavireinen sisäpeli jatkui. Neljä lyöjää ja vaihto. Tahko räväytti toisen vuoroparin alkuun 1+1 ja peli näytti selvältä. Lisäjuoksuihin Tahko ei enää kyennyt. Janne Viitanen kotiutti, vielä D-ikäisen, Joni Levän, joten taistelu oli alkamassa. Tahko sai kolmannessa vuorossa hermopallolla räpylästä vain yhden juoksun. Nyt avautui KaMalle paikka iskeä. Joona Anttila löi painuvan välilyönnin, joka painui takaa maisemiin. Tuloksena 1+2. Janne Leppänen kotiutti vielä Joonan ja jakso oli tasan. Johtoon KaMan sivalsi Janne Viitanen. Juoksun toi Matias Jokisalo. Viimeiseen ulkovuoroon tarvittiin nollapeli ja jaksovoitto olisi sinetöity. Tahko kuitenkin pystyi hyvällä näpillä vielä tasoihin, joten KaMan täytyi pelata vielä tasoittava. Jaksovoittoon tarvittavan juoksun löi Janne Leppänen. Janne "kaivoi" arsenaalistaan pompun ja kotiin juoksi Joona Lehtinen. Peli oli tasan 1-1.

Superiin lähdettiin hakemaan ennakkoluulottomasti toistakin pistettä. Tahko löi ensin yhden, mutta sitten painuva kolmospuolen lyönti tuotti 1+3 ja Tahko johti yllättäen 0-5. KaMa ei enää pystynyt tuohon vastaamaan ja superi päättyi 2-5. Näin koko ottelu Tahkolle 1-2. KaMan palkitut tänään Joona Anttila ja Janne Leppänen.

C-99 pojat näyttivät, että hyvän päivän tullen vuotta vanhemmatkin joukkueet ovat voitettavissa. Tämä luo uskoa tulevaan.

 

ApeTästä lähtee takaa-ajo!

 

Leirikarsintaa kolmen pisteen arvosta

 

Jokioisten Koetus tuli Kankaanpäähän voitto mielessä, sillä edellinen ottelu Jokioisilla oli ollut varsin tiukka. Tänään 10.6.14 KaMan peli kulki jo paremmin, joten jossitteluille ei jäänyt sijaa. KaMa oli selvästi parempi voittaen ottelun 2-0 (16-2, 9-2).

Joka mies pääsi lyömään vähintään yhden juoksun, mutta silti lyöntipeli oli vielä vähän nihkeää. Toivottavasti se aukeaa huomiseksi, sillä silloin KaMan vieraaksi TH-Kumi Areenalle saapuu Tahko Hyvinkäältä. Tällä hetkellä 99-pojat ovat sarjataulukon kakkosia puhtaalla pelillä, kuten johtava Hyvinkääkin. Huominen ottelu on siis lohkon kärkikamppailu. Ottelu antaa jo myös vähän suuntaa siitä, millaiset ovat poikien mahdollisuudet pärjätä Seinäjoella lopputurnauksessa.

Tänään palkittiin kunnarin ja kaksi tavallista lyönyt Lasse Viitamäki ja ulkona hyvin pelannut Janne Leppänen.

 

Ruovesi "ryöväsi" pisteen KaMalta

 

Aluesarjan kamppailut jatkuivat heti torstaina 5.6.14 Ruoveden Pirkkoja vastaan. Mahtoiko kiivas ottelutahti ollut syynä vai eiliset "Jopoilut" Ulvilassa, kun peli ei oikein tahtonut kulkea? Voitto toki tuli, mutta tällä kertaa 2-1. Ruovesi siis nappasi toisen jakson voitolla pisteen.

Ensimmäinen jakso oli melko selkeä, jonka KaMa voitti 15-4. Toinen jakso tarjosikin sitten pitkästä aikaa yleisölle mieleenpainuvan ja jännittävän pesiskokemuksen. Ruovesi johti kolmen vuoroparin jälkeen jaksoa 0-4. Vasta neljännen vuoroparin sisävuorollaan kotijoukkue pystyi avaamaan juoksutilinsä. Se karttuikin mukavasti kuudella juoksulla. Ruovesi pääsi tasoittavallaan vielä hakemaan jaksovoittoa, jonka sitten pystyikin ottamaan. Heti alkuun Ruoveden kärki pamautti pallon maisemiin kunnarin arvoisesti. Tuplajuoksua hän sai tovin odotella, mutta jokeriosasto tasoitti tilanteen melko hyvällä välilyönnillä. Voittojuoksu tuli polttolinjaan suunnatulla "hermopallolla". Näin jakso meni 6-7 Ruovedelle.

Superissa KaMa ei sitten enää antanut vieraille mahdollisutta. Omalla sisävuorollaan KaMa löi neljä juoksua, joista Matias Kivinen löi kaksi. Ulkona pojat napsivat nopeat palot kolmesta ensimmäisestä lyöjästä. Supervuoropari kotijoukkueelle 4-0.

 

RuoPiTässä vaiheessa vielä hymyillyttää...

 

Ulvila kohdattiin heti toistamiseen

 

Aluesarjan merkeissä tuli taas piipahdettua Ulvilassa. Tänään on siis keskiviikko 4. kesäkuuta armon vuonna 2014. Ensimmäinen jakso KaMalle 8-14. Ulvila käytti kaikki neljä sisävuoroaan, kun KaMa kävi vain kahdesti lyömässä. Toisessa vuoroparissa KaMa vyörytti sisäpeliään neljän lyöntikierroksen verran, jonka seurauksena tarvittava määrä juoksuja saatiin kasaan.
 
Toinen jakso kirjattiin KaMalle 7-12. Siinä ei enää viimeistä tasoittavaa sisävuoroa tarvittu, vaan voitto Kankaanpäähän 0-2.
 
Pelillisesti tuo hiekkakentällä pelattu ottelu ei kovin suuria tunteita herättänyt. Toivottavasti se tuttu tsemppihenki taas löytyy, kun sitä todella tarvitaan. Palkintoraati ojensi pystit Janne Leppäselle ja Niko Ehdolle. 
 

JopoJopolla Ulvilassa???

 

Kesäloman eka peli Ulvilassa


Leirikarsintapelit jatkuivat Ulvilassa maanantaina 2.6.14. Tuliaisina jälleen kolme pinnaa.

Hutunkeiton voitto kotiin ja siitä heti hyvään hyökkäykseen. Alkuun saatu turvallinen johto kesti läpi jakson. UPV:sta ei ollut vielä haastajaksi. Toisen jakson alkuun UPV löi muutaman juoksun. KaMan tullessa sisälle, se pystyi taas vyöryttämään riittävästi  juoksuja ja toinen jakso oli myös sinetöity Kamalle. KaMan palot tulivat pääasiassa kopinnostoista. Ottelu päättyi siis 0-2 (1-18, 4-14).

Pesäpalloa rippijuhlien jälkeen


Suurin osa C-99 pojista suoritti talvella "Talviriparin". Eilen sunnuntaina 25.5. rippikoululaiset sitten konfirmoitiin Kankaanpään kirkossa ja kukin juhlisti mahtavassa kesäsäässä tuota ainutkertaista tapahtumaa kodeissaan.

Juhlahumun hälvettyä koitti jälleen arki. Manse Pp tuli vieraaksi, kun C-poikien Länsi-Suomen sarja käynnistyi. Voitto tuli 2-0 ja selkeällä erolla jaksoin 20-2 ja 31-1. Ilmeisesti helpohkosta vastustajasta johtuen poikien oli vaikea päästä pelillisesti omalle tasolleen.

Eniten juoksuja löivät Utunen ja Viitamäki, 9 mieheen. Lukkarina hääri pitkästä aikaa Joona "Ape" Anttila.

Kakkospalkinto ojennettiin hyvin jokerina lyöneelle Matias Kiviselle, 6 lyötyä ja ykkönen Teemu Utuselle, joka pysyi omalla tasollaan myös ulkopelissä. 


Helteinen matka Hämeenlinnaan


C-pojat matkasivat Hämeenlinnan Paukun vieraaksi tänään maanantaina 19.5.14. Hämeenlinnassa on taas viriämässä pienoinen pesäpalloinnostus, josta osoituksena on joukkueen jalkeille saanti C-poikien leirikarsintasarjaan. Toki he ovat vasta alkutaipaleella ja näin KaMa nappasi helpohkosti täyden pistepotin jaksovoitoin 6-29 ja 2-22.

Joukkueen kapteeni Teemu Utusen mukaan KaMan peli oli aluksi vähän hengetöntä, jolloin Paukku saikin nuo kuusi juoksua. Pelinjohdon puhuttelun jälkeen heräsimme peliin mukaan ensimmäisen jakson lopulla, ja tuo hyvä vire kantoi sitten aina pelin loppuun asti, toteaa Utunen. 
Keli oli melko raskas, sillä Hämeenlinnan "Sinisellä laguunilla" mittari hipoi lähes kolmeakymmentä.


V  E5A3
Todistusaineistoa Hämeenlinnasta


Juoksujuhlat TH-kumi Areenalla


C-pojat jatkoivat tänään 18.5.14 leirikarsintasarjaa. Vastassa oli TurkuPesis. Ottelu päättyi 2-0 KaMalle. Jaksovoitot kirjattiin 26-3 ja 20-0. Olosuhteet pesäpallolle olivat mitä mainioimmat. Viikonloppu toi kesän ja se myös näkyi lyötyjen juoksujen määrässä.

Pojat onnistuivat laajalla rintamalla. Lähes jokainen pääsi kirjauttamaan pöytäkirjaan lyödyn juoksun. Eniten juoksuja paukutti Teemu Utunen, 9 lyötyä, Janne Viitanen löi 8 ja Joona Anttila 6. Kunnarin arvoisesti mailan kanssa heiluivat Joona Anttila, Janne Viitanen ja Veikka Vuorinen. Palkintoraati muisti Juuso Sihvosta ja Janne Viitasta.

180514Lasse Viitamäki aikoo puhkoa Turun kenttää.

Leirikarsintasarjan avaus Jokioisilla 8.5.


SM-leirikarsintasarjan avaus C-poikien osalta tapahtui tänään 8.5.14 Jokioisten Koetusta vastaa Jokioisissa. Keliolosuhteet eivät olleet paljonkaan viikonlopusta parantuneet. Lämpötila oli Jokioisissa muutaman asteen nollan yläpuolella, mutta räntää ei sentään satanut. 

Pelireissu Jokioisiin ei ollut turha, sillä tuomisina oli täysi pistepotti 0-2 (3-4, 3-4). Poikien sisäpeli oli tällä kertaa varsin nihkeää, mutta ulkopelissä onnistuttiin, minkä voi lukemistakin todeta. Varmasti nihkeään sisäpeliin vaikutti myös tuo varsin arktinen keli.

KaMan juoksuista osa tuli harhaheitoilla, mutta lyötyjäkin juoksuja kirjattiin ainakin Lassi Viitamäelle, Janne Leppäselle, Janne Viitaselle, Teemu Utuselle ja Miikka Kulmalalle. Palkintoraati muisti Miikka Kulmalaa.


WP 000294Jaksovoitto käsillä

 

Atria-turnaus Seinäjoki


Perinteikäs Atria-turnaus kokosi C-ja B-poikien parhaimmistoon kuuluvia joukkueita Seinäjoelle 3.-4.5.14. Olosuhteet lauantaina olivat aurinkoiset, mutta varsin koleat. C-poikien joukkueita oli 11. Ottelut pelattiin kolmessa lohkossa tunnin mittaisina aikapeleinä.

Lauantaina KaMa C-99 pojat pelasivat alkulohkonsa voittajiksi voittamalla kaikki kolme otteluaan. Ensin Kannuksen Ura sai todeta KaMan paremmakseen. Voitto KaMalle 8-4. Päivän toisessa ottelussa Tohmajärvi voitettiin 13-3. Näillä kahdella voitolla varmistui lohkovoitto. Illan viimeiseen otteluun Oulua vastaan ei ehkä enää löytynyt sitä parasta latausta. Osansa vei myös säiden haltija. Välillä satoi räntää ihan maahan saakka. Oulu näytti vievän ottelun näytöstyyliin. Oulu johti 10-1 KaMan tullessa viimeistä kertaa sisävuoroon. Pojat näyttivät, varsinkin Oulun pelinjohdolle, todelliset henkiset ja taidolliset kykynsä. Mahdottoman tuntuisesta "sillasta" huima nousu 11-10 voittoon. Tuossa mallia todellisesta taistelutahdosta vaikka Superiin asti.

WP 20140503 003
Voitto Kannuksen Urasta.


Sunnuntaina pelattiin lohkovoittajien välinen sarja. KaMan lisäksi lohkovoittoihin ylsivät Hyvinkään Tahko ja Kempeleen Kiri. Päivän ensimmäinen ottelu oli Tahkoa vastaa. Olosuhteet pesäpallolle eivät olleet kovin suotuisat. Lämpötila oli aamulla lähellä nollaa ja lunta satoi välillä niin rankasti, ettei palloa meinannut seasta erottaa. Peli kuitenkin pelattiin, ja se päättyi tasapeliin 3-3. Kylmissään ja märkinä pojat pelasivat heti perään ennakkoon kovinta joukkuetta Kempelettä vastaan. Kempele oli parempi lukemin 10-5 pelissä, jota ei noissa olosuhteissa enää voinut pesäpalloksi kutsua.

Turnauksen voitto ratkaistiin Tahkon ja Kempeleen välisessä ottelussa. Kempele vei voiton 6-3. Näin ollen Kempele voitti turnauksen. Tahko niukemmin KeKille hävinneenä oli toinen ja meidän nuori joukkue oli siis hienosti kolmas.

Pelinjohtaja Niko Peltomäki oli syystäkin tyytyväinen ja ylpeä suojateistaan. -Vuotta nuorempina kovassa turnauksessa lohkovoittoon on kova juttu, sanoo Peltomäki. Erityisesti merkillepantavaa on poikien loistava yhteishenki ja periksiantamattomuus sekä voitontahto. Fysiikassa 99-pojat toki vielä jäävät vanhemmille jälkeen, mutta poikien pelikäsitys ja suoritusvarmuus tuovat jokaiseen peliin mahdollisuuden voittaa. Ulkopeli pysyi loistavalla tasolla viimeistä peliä lukuunottamatta. Vastustajan piti todellakin itse tehdä juoksut. Nolla-ja vaihtotilanne toimi hyvin. Vastustaja sai harvoin palottomia ajotilanteita. Sisäpelissä kärki oli rautaa, joten pääkotiuttajilla oli jatkuvasti töitä. Luukkuja ja jatkeita puhkottiin ahkerasti. Ajotilanteita pystyttiin usein viemään ysiin asti, joten onnistumisia tuli koko joukkueelle. Näin analysoi pelinjohtaja Peltomäki turnausta.

Peltomäen mukaan Atria-turnaus oli hyvä harjoitus matkalla 2015 kesälle, jolloin tavoitteena on kolmas SM-kulta. 

V  05EA
"Kevätsää komeimillaan"


Tivoli-turnaus Turku 


C-99 poikien varsinainen pelikausi pyörähti käyntiin Turussa 27.4.14. Tivoli-turnauksessa KaMan pojat kohtasivat Jokioisten Koetuksen ja Turku Pesiksen. Molemmmista jaksopeleinä pelatuissa otteluista irtosi voitot. Jokioinen kaatui 2-0 ja Turku 1-0.

WP 000262Pesiskesä 2014 käyntiin Turussa Jokioisten Koetusta vastaan.