KaMan pesiskoulu 2018 5-13-vuotiaille tytöille ja pojillePesiskoulu on loistava tapa tutustua pesäpalloharrastukseen osaavien ohjaajien opastuksessa. Pesiskoulussa tutustutaan välineisiin ja niiden käyttöön, opetellaan perustaitoja sekä pesäpallon pelaamista leikin kautta. Aiempaa kokemusta tai varusteita ei tarvitse olla. Kaikki ilmoittautuneet mahtuvat mukaan.

Pesiskoulun rehtorina toimii G-poikien valmentaja Marko Heikkilä joka vastaa pesiskoulun ohjelmasta sekä sen toteuttamisesta yhdessä seuran junnupelaajien kanssa. Pesiskoulun kummipelaajana Superpesis joukkueesta on Topias Lilja.


Pesiskoulun hinta on 50€ ja se sisältää:
* vakuutuksellisen pesispassin
* ohjauksen ja opetuksen
* pesiskoulutuotteen
* diplomin
* Vapaan pääsyn Pesäpalloliiton ja Superpesiksen alaisiin runkosarjan otteluihin
* Yhden pääsylipun Kama-Imatra Superpesisotteluun 3.7.2018


Pesiskoulu on saanut nimettömän pesiskummin, joka tarjoaa maksuttoman pesiskoulun viidelle lapselle, jonka osallistuminen pesiskouluun ei taloudellisista syistä onnistuisi. Pesiskummin tukea voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset lähetetään juniorijaoston johtajan sähköpostiosoitteeseen heidi.heino2@gmail.com, viestin aiheeksi "pesiskummi". Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti juniorijaoston johtajan, rahastonhoitajan ja pesiskoulun rehtorin kesken. Tuen saaneille perheille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja Markolta: marko-o.heikkila@suomi24.fi tai numerosta 045 8826300Pesikoululogo