TERVETULOA KANKAANPÄÄN MAILAN MIESTEN SIVUILLE!

Miesten Superpesiksen sivuilta löydät joukkueen sekä valmennusjohdon päivitetyn sopimustilanteen kaudelle 2018 sekä kauden 2018 joukkueen pelaajakortit joukkue- ja pelaajakuvauksen jälkeen. Sivuilta löydät myös kattavan infopaketin kauden otteluista ja pääset seuraamaan kauden 2018 kulkua otteluennakoiden ja -raporttien muodossa!

Muutosten tuulet jatkavat puhalteluaan myös kaudella 2018 Mailan toiminnassa ja organisaatiossa. Kauden merkittävin ja näkyvin teema tulee olemaan Kankaanpään Maila ry:n 60-vuotinen taival suomalaisessa sekä pohjoissatakuntalaisessa pesäpallohistoriassa. Juhlavuosi tulee näkymään ja kuulumaan vuoden sekä varsinkin kauden aikana KaMan toiminnassa vahvasti.

Vatajankosken Energiakentälläkään ketään ei jätetä kylmäksi, kun nuori ja nälkäinen KaMa iskee ja esiintyy entistä nopeampana, vahvempana sekä taitavampana! KaMan ja pohjoissatakuntalaisen pesäpalloilun faneilla onkin nyt upea mahdollisuus elää mukana tässä huikeassa tarinassa, ja siivittää juhlavuottaan viettävä KaMa kohti pudotuspelejä sekä entistä vahvempaa tulevaisuutta!