Uutiset

KaMan kevään harjoitusottelukausi jäi torsoksi – Silti ennakkosuosikkina kauteen

 

Säät ja onnetar eivät olleet KaMan puolella kevään ulkona pelattavien harjoitusotteluiden osalta, kun kolmesta suunnitellusta ottelusta päästiin pelaamaan ainoastaan yksi. Ottelut Suomensarjajoukkue PuMua ja Superpesisseura Ankkureita vastaan jouduttiin perumaan. Kauden kenraalista ja ainoasta ulkoharjoitusottelustaan KaMa haki puolestaan voiton.

Sunnuntaina 21.4. Kankaanpään Mailan Ykköspesis-miehistön piti kohdata Suomensarjasta kovasti nousua halajavan, ja Jere Dahlströminkin riveihinsä hankkineen, Helsingin Puna-Mustat. Ottelu jouduttiin kuitenkin perumaan turvallisuussyistä takatalven ja erittäin kylmän sään vuoksi.

Seuraavana sunnuntaina 28.4. vuorossa olisi puolestaan ollut otatus Superpesis-seura Alajärven Ankkureita vastaan. Tällä kertaa sää olisi ollut armollinen, ja kaikki valmista, mutta vastustaja joutui ottelun yllättäen perumaan. Korvaavaa vastustajaa kartoitettiin, mutta lyhyellä varoitusajalla ei tällaista löytynyt.

Lauantaina 4.5. KaMa pääsi kuitenkin vihdoin tositoimiin, kun Jyväskylän Hippoksella vastaan asettui hallikaudellakin kohdattu ex-KaMojen Jukka Karttusen ja Luukas Poutasen Jyväskylän Kiri 2020. Hallikauden avausottelun jälkeen joukkueiden voimasuhteet olivat kääntyneet päälaelleen, kun tällä kertaa KaMa oli vahvempi luvuin 0-1 (2-4, 2-2).

KaMa sai ottelussa myös erittäin iloisia uutisia, kun koko hallikauden sivussa ollut, ja edellisenä syksynä viimeksi kentällä nähty kapteeni Teemu Utunen palasi kokoonpanoon. Muutoin ottelu oli tunnustelevaa peliä, kuten usein kauden ensimmäiset ulkopelit ovat. Pääasia oli, että KaMa sai edes yhden ottelun alle ennen lauantaina 11.5. Jyväskylän Lohen vieraana alkavaa Ykköspesis-kautta.

Alkavassa Ykköspesis-kaudessa on hyvää pöhinää, kun sarja näkyy mm. Ruudun netti-TV palvelussa vahvemmin kuin koskaan. Erityistä pöhinää on kuitenkin KaMan ympärillä, joka rankattiin miesten Ykköspesiksen alkavan kauden suurimmaksi ennakkosuosikiksi. Myös KaMan pelaajia nostettiin esiin Ykköspesiksen kattavassa ennakossa, jossa kysyttiin pelinjohtajien mielipiteitä kauteen lähdettäessä. KaMalaisittain miellyttävän ennakkopaketin löydät täältä.

Sarjassa KaMan vahvimmiksi haastajiksi veikkailtiin KaMalle viime kauden välierissä taipunutta Puijon Pesistä sekä hienon hallikauden pelannutta, Superpesiksestä pudonnutta ja täysin uudistunutta Koskenkorvan Urheilijoita. Ykköspesiksen avausotteluennakon pääset lukemaan täältä. KaMan kauden otteluohjelman ja tärkeimmät linkit tilasto- ja TV-palveluihin löydät mm. kotisivuiltamme täältä. Ennakkoliput KaMan otteluihin myy Tiketti.