Uutiset

KaMa kunnaroi Kuulan kumoon kuuman kesäsään kamppailussa

Kankaanpään Mailan Ykköspesis-kausi jatkui lauantaina perinteikkäällä Oranssi Sydän -hyväntekeväisyysottelulla. Ottelun tuotoista KaMa kustantaa Myllymäen tulevaan senioripuistoon ulkoshakkipöydän. Itse ottelu miteltiin kuumassa kesäsäässä, joka näkyi myös pelissä useina takalaittomina sekä läpilyönteinä. KaMa kampesi lopulta sarjajumbon kumoon kolmen pisteen arvoisesti luvuin 2-0 (6-1, 5-3).

KaMa rakensi heti ottelun alkuun palottoman ajolähdön. Arttu Vilanderin ensimmäinen yritys päättyi niukkaan paloon, mutta seuraavalla KaMan ykköspalkittu kiskaisi pallon kakkosluukusta läpi kunnarin arvoisesti. Ilotulitus jatkui toisessa vuorossa. Tällä kertaa pallon puskaan kunnarin arvoisesti iski Jesse Rantamäki kolmosluukusta ykköstilanteessa. Perään rakentuneesta ajolähdöstä Sami Mikkolanaho puhkaisi vielä kolmossauman vieden KaMan jo 6-0 johtoon.

Murskalukemien jälkeen ottelu seesteytyi merkittävästi. Molemmat rakentelivat kyllä ajolähtöjä, mutta aurinko sulatti kotiutusyrityksistä parhaimman terän. Kuula onnistui puhkaisemaan lopulta kuparisensa jakson viimeisessä sisävuorossa. Vierailijat yrittivät myllyttää tasoittavalla pelin tasoihin yhden palon ajolähdöstä, mutta ainoaksi onnistujaksi jäi kuitenkin Jonne Luhtavaara taidokkaalla kotiutusnäpillään. Näin avausjakso KaMalle komeasti 6-1.

Toisellakin jaksolla juoksujen teon aloitti KaMa ja jälleen kunnarilla. Etutilannetta purkanut Joona Anttila kiskaisi heti painavalla kumurallaan koppareiden välistä pelin 3-0:aan. Toisessa vuorossa vieraat rakensivat takatilanteen viimeiselle lyöjälle Eemeli Mikkilälle, joka kavensi pelin 3-2:een painavilla kakkos- ja keskikumuroilla. Tasoittavalla kakkospalkittu Anttila iski pallon jälleen läpi etutilanteessa, mutta nyt juoksuja syntyi vain yksi kakkospuolen aidan pelastaessa vierailijat.

Kolmas vuoropari edettiin tasatahtia, kun aloittavalla vieraiden ykköspalkittu Mikkilä onnistui nyt näpillä. KaMalta juoksun teki Santeri Heinimäki, kun viimeisen lyönnin yllätysotto poltteli vieraiden polttolinjassa. Viimeisen vuoroparin aloittavalla vieraiden kiri jäi täysin piippuun. KaMa pääsi lyhyen ulkovuoronsa päätteeksi juhlimaan 5-3 jakso- ja 2-0 otteluvoittoa sekä kolmea pistettä yli tuhatpäisen kotiyleisönsä edessä.

KaMa ja Koskenkorvan Urheilijat repivät tämän päivän kierroksella eroa muihin sarjan kärjessä 2-0 voitoillaan. Tiistaina joukkueet kohtaavat toisensa KoUn kotistadionilla. KaMa järjestää otteluun fanimatkan, johon voit vielä osallistua. Seuraava kotiottelu on luvassa tiistaina 23.7., kun Kankaanpää Areenalle saapuu vierailulle Jyväskylän Lohi. Tervetuloa mukaan matkaan kannustamaan KaMa voittoihin Kossusta ja Lohesta!

Ottelun kokoonpanot, tilastot & palkitut

Ottelun lehdistötilaisuus (Joukkueiden ykköspalkitut Eemeli Mikkilä ja Arttu Vilander sekä pelinjohtajat Harri Koski ja Atte Hakala)