Uutiset

Nelonen Pro ja Ruutu ovat Superpesiksen ystävän kotipesät - KaMa näkyy jo 2.6.

Superpesiksen ja Nelonen Median hyvä yhteistyö saa jatkoa kaudella 2015. Nelonen Pro -kanavat ja Ruutu-palvelu näyttävät kauden aikana jopa 35 miesten superpesisottelua.

TV-avauksessa iskevät yhteen Seinäjoen JymyJussit ja Koskenkorvan Urheilijat Etelä-Pohjanmaan paikallistrillerissä perjantaina 15. toukokuuta. Viikkoa myöhemmin nähdään syksyn loppuottelun uusinta, kun Sotkamon Jymy vie kotiottelunsa Vimpelin Vetoa vastaan Tampereelle.

Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu seuraavat Superpesistä toukokuussa yhden ottelun viikkotahdilla. Kesäkuusta eteenpäin suorien lähetysten määrä vähintään tuplaantuu. Pudotuspelivaiheessa kamerat ovat paikalla kaikissa välierä- ja loppuotteluissa eli lähetyksiä nähdään parhaimmillaan päivittäin.

– Viime kauden tulokset ja kiinnostus olivat jälleen rohkaisevia ja on hienoa, että voimme omalta osaltamme viedä kansallislajia eteenpäin. Kaikki viittaa siihen, että alkamassa on erinomaisen hieno pesäpallokausi, Nelonen Pron kanavapäällikkö Jorma Paakkari sanoo.

– Pystymme nyt tarjoamaan Nelonen Pron tv-katsojille noin tuplasti enemmän suoria ottelulähetyksiä kuin viime kaudella. Katsojan kannalta kokonaisuutemme on entistä selkeämpi: kaikki suorat pesäpallolähetykset ovat tarjolla niin Ruutu-palvelussa kuin Nelonen Pron tv-kanavillakin.

Pesäpalloliitossa ollaan tyytyväisiä Nelonen Median kiinnostukseen viedä pesäpallon tv-tuotantoa laadukkaasti eteenpäin.

– Yhteistyö Nelosen kanssa on toiminut erinomaisesti. Asiantuntevien selostajien ja kommentaattorien kautta pelien fiilikset ja draama ovat siirtyneet hyvin kotikatsomoihin, toteaa Juha Tikkanen Pesäpalloliiton palveluyksiköstä.

Lisätietoa: Jorma Paakkari, Nelonen Media, 0400 710 100
Juha Tikkanen, Pesäpalloliitto, 040 779 7795

Alkukauden superpesisottelut Nelonen Pro –kanavilla ja Ruutu-palvelussa

Pe 15.5. Seinäjoki-Koskenkorva
Pe 22.5. Sotkamo-Vimpeli (pelataan Tampereella)
Pe 29.5. Kitee-Vimpeli
Ti 2.6. Kankaanpää-Joensuu
Pe 5.6. Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu, pelataan Haminassa
Ti 9.6. Hyvinkää-Alajärvi
Pe 12.6. Jyväskylä-Kouvola
Ti 16.6. Vimpeli-Joensuu
La 27.6. Naisten 55. Itä-Länsi-ottelu, pelataan Hyvinkäällä
Su 28.6. Miesten 81. Itä-Länsi-ottelu, pelataan Hyvinkäällä