Miesten kausi jatkuu Superpesiskarsinnoissa Manse PP:tä vastaan

Keskiviikkona ensimmäisen kiinnityksen sarjapaikkaan ottanut Koske uusi saman tempun tänään Pohjanlinnan lauantai-iltapäivässä voittamalla ottelun jaksoin 0-2 (2-9, 1-3) ja varmisti paikkansa Superpesiksessä myös kaudelle 2016. KaMan miesten pelit jatkuvat puolestaan ensiviikon sunnuntaina käynnistyvillä Superpesiskarsinnoilla tamperelaista Manse PP:tä vastaan.

Tämän päiväinen ottelu alkoi samalla tavoin kun keskiviikkoinen kohtaaminen Koskenkorvalla.  Kaksi ensimmäistä vuoroa homma oli vahvasti KaMan hanskassa ja isännät siirtyivätkin 2-0 johtoon Ville-Veikko Ollin pussarilla ja Petteri Kortelaisen kakkosjatkelyönnillä. Kolmas vuoro kuitenkin käänsi jakson totaalisesti vieraille. Koskenkorva hilasi itsensä ensin rinnalle ja ohi Jere Dahlströmin kovalla saumalyönnillä ja  Tuomas Tallbackan linjassa polttaneella hermopallolla. Tämän jälkeen  vieraiden Janne Leppälä kumautti pallon ajolähtötilanteessa KaMan koppareista 1+3 arvoisesti.Sen myötä jakson voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä.  Koskenkorvalaiset kaunistelivat jakson lukemia vielä kahden juoksun arvoisesti ja näin 2-9 loppulukemat olivat valmiit.

Toinen jakso alkoi myös Koskenkorvan tahdissa sillä vieraat siirtyivät ensimmäiselläkin jaksolla tuhoja tehneiden Dahlströmin sekä Leppälän niiteillä 0-2 johtoon.Toisn tasoittavalla Petri Kulmala nosti vielä KaMan toiveita kotiuttamalla välilyönnillä kahden palon tilanteessa viimeisellä lyönnillään Jukka Lankisen.

Kolmannen aloittavalla kuitenkin tuli kylmää vettä niskaan, kun isäntien polttoheitto ykköselle karkasi sen verran kauas, että Antti Pukkinen pääsi karkaamaan kotiin ja toi lukemiksi 1-3.  Enempää juoksuja ei siis ottelussa tämän jälkeen nähty ja Koskenkorva nappasi puhtaan voiton ansaitusti jaksoin 0-2.

Kotijoukkueen palkinnot menivät 7/8 vaihdoissaan onnistuneelle Henri Pulkkiselle sekä lautasen ääressä jälleen onnistuneelle Ville-Veikko Ollille.

Vieraiden ykkönen oli 1+4 lyönyt ja 2 tuonut Janne Leppälä, joka oli pelipäällä keskiviikon ottelun tavoin. Kakkospalkinto meni 1-2 vaihdoissaan hyvin onnistuneelle sekä neljä juoksua tuoneelle Juuso Myllyniemelle.