Uutiset

Petteri Kortelainen jatkaa KaMassa myös kaudella 2016

KaMan oma kasvatti ja suomenmestaruuden voittaneen poikien superpesisjoukkueen kapteeni Petteri Kortelainen on solminut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Kuluneella kaudella Kortelainen iski jokeripaidassa miesten superpesiksessä juoksuja yhteensä 3+22.  Poikien superpesiksessä hän puolestaan oli mestaruusjuhliin päättyneissä ylemmissä pudotuspeleissä lyöjätilaston ykkönen iskien komeat 22 juoksua 7 ottelussa. Marraskuulla  21- vuotta täyttävä Kortelainen on KaMan ohella edustanut urallaan myös ykköspesiksessä Ulvilan Pesä-Veikkoja, jonka riveissä hänet nähtiin kaudella 2013. 
Kortelainen nähtiin myös kesällä poikien Itä-Lännessä Hyvinkäällä. 


Korre

Kolmea kunnaria viime kaudella KaMassa iskenyt Kortelainen jatkaa sivalluksiaan myös tulevalla kaudella kasvattajaseurassaan. 

Syyt Kortelaisen jatkolle Kankaanpäässä olivat varsin selkeät:

KaMassa on nyt hyvä mahdollisuus lyödä itsensä läpi koko kansan tietoisuuteen sekä tänne on myös rakentunut pala palalta tulevaksi kaudeksi entistä kilpailukykyisempi joukkue. Lisäksi minulla on myös halu nostaa joukkuetta korkeimmille sijoituksille.

Omaa päättynyttä kauttaan miesten superissa Kortelainen pitää varsin kaksijakoisena:

-Kauteen mahtui hetkiä jolloin peli kulki hienosti, mutta varsinkin loppukaudesta jäi paljon hampaankoloon.

Tulevalta kaudelta 2016 Kortelainen odottaa ennen kaikkea tekoja: 

- Todella mielenkiinnolla katson ensi kautta. Meillä on hyvä porukka kasassa ja enää ei auta puheet vaan nyt aletaan tekemään tekoja.

Jarkko Huhtala