Uutiset

KaMa voittoon hallikauden avauksessa - Sunnuntaina vastassa Kossu

KaMa oli niskan päällä hallikauden avausottelussa lauantaina Raumalla Pöytyän Urheilijoita vastaan. Ottelu oli kuitenkin hallikauden alun luonteelle tasainen ja vähäjuoksuinen, voitto irtosikin lopulta lukemin 2-0 (2-1, 2-0). Toinen jakso oli typennetty ja sitä pelattiin vain reilut kaksi vuoroparia.

Pöytyän Urheilijat - Kankaanpään Maila 0–2 (1–2, 0–2)

Tilastot: Jukka Lankinen 4/0, Jouni Itävalo 0/3, Mikael Sillanpää 0/1

Sunnuntaina Seinäjoelle

Sunnuntaina vastaan asettuu viime vuosien paikallisvastustaja ja värikkäitä kohtaamisia tarjonnut Koskenkorvan Urheilijat. Perinteikkään Kossun viime kautta voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa pettymykseksi. Joukkue sijoittui runkosarjassa sijalle 11 tasapisteisiin KaMan kanssa. Joukkue kuitenkin piti sarjapaikkansa juurikin KaMaa vastaan alemmissa pudotuspeleissä otteluvoitoin 2-0.

Koskenkorvan Urheilijat vahvistui talven aikana muun muassa pohjalaiskansan suosikilla, Antti Kuusistolla. KaMaa vastaan Kuusistoa ei kuitenkaan vielä nähdä sillä mies parantelee vielä operoitua kantapäätään. 

Kankaanpääläisittäin mielenkiintoisia nimiä saatetaan kuitenkin nähdä vierasjoukkueelta kentällä, kun KaMan kasvatti Henri Itävalo saattaa olla mukana Kossun yhdeksikössä. Itävalon viime kausi meni käytännössä telakalla miehen kuntouduttua polvileikkauksesta. Hänet nähtiin kentillä jo kuitenkin syksyn peleissä edustamassa Kossun farmiseuraa Jalasjärven Jalasta.

Altian tehtaan kupeessa halutaan varmasti välttää viime kauden mahalasku ja nousta jälleen "Pohjanmaan sarjassa" vähintään kahden parhaan joukkoon.

KaMa-luotsi Jukka Karttusen mukaan hallipeleillä valmistaudutaan luonnollisesti kesän sarjakauteen, unohtamatta kuitenkaan Halli-SM-turnausta ja siinä menestymistä. KaMa kohtaa helmikuun lopussa Jyväskylässä pelattavassa Halli-SM-alkulohkossaan Jyväskylän Kirin ja Hyvinkään Tahkon. Vain lohkovoittaja nappaa paikan SM-lopputurnaukseen Joensuuhun.

– Hallipelien tarkoituksena on valmistaa meidät sarjakauteen mutta myös hallikauden tavoitteemme (Halli-SM-lopputurnaus) kannalta harjoitusottelut ovat meille tärkeitä paikkoja jotta voimme analysoida omaa pelaamistamme ja harjoittelua.

– Käytämme myös huomattavasti vähemmän koko kentän vuoroja kun muut, joten ottelut Pöytyää ja Koskenkorvaa vastaan ovat meille samalla erinomaisia lajiharjoituksia. Uskonkin että pelaavalla kokoonpanolla on intoa ja virtaa pelata kaksi peliä peräkkäisinä päivinä, summaa Karttunen.

Koskenkorvan Urheilijat - Kankaanpään Maila Seinäjoen Areenassa sunnuntaina 24.1 kello 17.30 alkaen