Uutiset

KaMa hakee tekijöitä taustatiimiinsä - Liity mukaan!

 (uutinen julkaistu alunperin 23.4.)

Kankaanpään Maila etsii tekijöitä taustatiimiinsä! Seuran  60-vuotisen historian aikana Kankaanpään Mailan hyväksi talkootyötä on tehnyt jo tuhansia ihmisiä, ja jälleen alkavaksi kaudeksi KaMa etsii innokkaita tekijöitä ja pohjoissatakuntalaisen pesäpallon ystäviä tekemään töitä tärkeäksi kokemansa asian puolesta! Alkavalla kaudella tarvetta on erityisesti ottelutapahtuman ympärillä toimiville henkilöille.

Kankaanpään Maila tarvitsee juuri Sinun apuasi ensi kesän ottelutapahtumissa. Liity mukaan siis KaMan taustatiimiin ja elä pesiskesä osana KaMa-perhettä, ja ole omalta osaltasi eturivissä mahdollistamassa pohjoissatakuntalaisen huippu- ja junioripesäpalloilun toiminta Kankaanpäässä!

KaMa etsii tekijöitä ikään, sukupuoleen, käytettävissä olevaan aikaan sekä omaan osaamiseen katsomatta. Tärkeimmät vaatimukset hakijoille ovat innokkuus ja halu toimia osana KaMa-perhettä. Kunkin henkilön osaamista ja mielenkiintoa vastaavia töitä löytyy varmasti.

Uusia ja innokkaita tekijöitä on jo ilmoittautunut mukaan, mutta edelleen tilaa löytyy muillekin KaMa-sydämille! Tarvetta apulaisille on erityisesti ottelutapahtuman ympärillä. KaMa etsii tekijöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

– Lipunmyyjiä

– Järjestyksenvalvojia

– Kirjureita

– Sisällöntuottajia mediatiimiin

Vähintään kolmessa ottelussa talkoolaisina toimineille henkilöille Kankaanpään Maila tarjoaa palkkioksi vieraspelimatkan kauden 2018 aikana vierasotteluun (sis. ruokatarjoilut, kyyditykset ja  ottelulipun), kausikortin ja  kauden päätöstilaisuuden. 

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua ja kysellä lisätietoja:

Jarkko Huhtalalta puh. 044 932 8091,  sähköposti: jarkkotapiohuhtala@gmail.com tai 

Santeri Kivelältä puh. 040 070 6792,  sähköposti: kivela.sa@gmail.com

Kankaanpään Maila toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan KaMa-perheeseen rakentamaan yhdessä entistä parempaa ja vahvempaa huomista!