Uutiset

Viime hetken joululahjavinkit KaMalta

 

Joulu kolkuttelee jo ovella, kun aattoa vietetään tämän viikon sunnuntaina. Monella haussa on varmasti vielä viimeiset joululahjaideat. Ohessa ovatkin KaMan lahjaideat sille perheen pesäpallon ystävälle tai ystäväpiirin KaMa-fanille!

Ensi vuonna KaMa juhlistaa 60-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi todellisille KaMa-faneille on tarjolla hieno hopeinen juhlakoru. Myynnissä on ainoastaan rajoitettu ja numeroitu 60 kappaleen erä 79 euron hintaan. Lisää KaMa-juhlakorusta voit lukea täältä.

Kesät Vatajankosken Energiakentällä viihtyvälle tuttavalle tai perheenjäsenelle on tarjolla KaMan kausikortit vielä tämän vuoden loppuun asti joulutarjoushintaan! Tavallinen kausikortti miesten Superpesiksen runkosarjan 16:een kotiotteluun (alkusarjan 13 + jatkosarjan 3) kustantaa vuoden 2017 puolella 130 euroa (normaalihinta alk. 1.1.2018 160€).

Mikäli kentällä viihtyy useamminkin, on parempi vaihtoehto varmasti KaMan VIP-kausikortti, jolla pääsee ilmaiseksi sisään KaMan kaikkien joukkueiden kaikkiin kotiotteluihin! Tämä sisältää siis miesten Superpesiksen lisäksi esimerkiksi A- ja B-poikien Superpesikset sekä näiden kaikkien sarjojen mahdolliset pudotuspeli- tai jatko-ottelut. Eikä tässäkään vielä kaikki, vaan VIP-kausikortilla saat myös miesten Superpesiksen kotiotteluissa kioskiedun, eli ilmaisen pullan ja kahvin tai juoman ja makkaran! Joulutarjoushinta VIP-kausikortilla on 200 euroa (normaalihinta alk. 1.1.2018 240€).

Mikäli vuoden aikana piironginlaatikkoosi on kertynyt myös kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, huomaathan, että myös ne käyvät maksuvälineinä kausikorttia hankkiessa! Enemmän kausikorteista sekä käyvistä maksutavoista löydät täältä.

Myös huippusuosittu KaMa-kortti julkistetaan pian vuodelle 2018. Ensimmäisiä kappaleita ensi vuoden korttia on jo myyty. Mikäli kiinnostuit, tarkemmin kortista voit lukea tummenetun linkin takaa tai kotisivujemme yläpalkin Jäseneksi-osiosta. Linkin takana on vielä vuoden 2017 kortin tiedot, mutta vuoden 2018 kortin edut ja runko julkaistaan lähiviikkoina.

Lisäksi paljon kysellyt KaMan fanituotteet ovat vihdoin saapuneet kauppoihin! K-Citymarket Kankaanpäästä löydät KaMan väreissä esimerkiksi lippiksiä, kaulahuiveja, tuubihuiveja sekä pipoja kylmempiin sekä lämpimämpiin säihin eri väreissä.

25299913 1932912063393454 3324541063810135303 o

KaMan fanituotteita saatavana nyt K-Citymarket Kankaanpäästä. Hae omasi tai osta joululahjaksi!