Uutiset

Viikonloppuna vastassa Imatra ja Kouvola.

KaMan ottelut Halli-SM alkulohkossa jatkuvat viikonloppuna Imatran Aviasport areenalla. Isäntäjoukkueen lisäksi Etelä-Karjalassa kohdataan myös viimevuoden hopeajoukkue Kouvola. Paikka maaliskuun puolivälissä Kuopiossa pelattavaan lopputurnaukseen on KaMalle edelleen mahdollinen, vaikka vaatii toki voittoa kummastakin viikonlopun otteluista sekä muiden lohkon joukkueiden pelaamista sopivasti ristiin. 

KaMan oma kasvatti ja nuoresta iästään huolimatta jo uransa kuudenteen superpesiskauteen valmistautuva Topias Lilja on kuluneeseen harjoituskauteen varsin tyytyväinen. 

Lilja

Olen treenannut joukkueen mukana koko talven ja lisäksi olen pysynyt terveenä, joten hyvillä mielin tässä on voinut hommia tehdä.

Tulevan viikon lopun kohtaamisen asettavat Liljan mukaan KaMan pelaamiselle sopivan kovan vaatimustason: 

Imatra ja Kouvola ovat molemmat laadukkaita joukkueita ja meidän pitää onnistua molemmissa otteluissa pelaamaan omilla vahvuuksillamme riittävän korkealla tasolla, jotta taistellaan voitoista. 

KaMa hyvin viimekaudesta säilyneeseen runkoon saatiin siis kaksi Suomen mestaria eli Sotkamon kasvatti Niko J.Korhonen sekä Halsualla pesäpallo oppinsa saanut, mutta Vimpelissä superpesisuransa aloittanut Arttu Ruuska siirtyivät Satakuntaan. Liljan mukaan kumpikin uusista miehistä vahvistavat monipuolisesti tulevan kauden joukkuetta:

Nikon ja Artun myötä joukkueeseen saadaan nopeutta ja osaamista niin sisä- kuin ulkopeliinkin. Lisäksi molemmat tuovat myös kokemusta nuoresta iästään huolimatta.

KaMan Halli SM-ohjelma: 

Lauantai 23.2 klo 19.30    Kouvola-KaMa, Aviasport Areena (Ottelunkatu 9, Imatra)

Sunnuntai 24.2 klo 14.30  Imatra-KaMa, Aviasport Areena (Ottelunkatu 9, Imatra)


Molemmat ottelut nähtävillä myös Ruutu Urheilun fanikamera lähetyksinä.