Uutiset

Sunnuntaina vastassa Koskenkova

KaMa saa vastaansa tulevana sunnuntaina Halli-SM alkulohkon päätösottelussa vastaansa Koskenkorvan. Pelin henki on sunnuntaina varsin selkeä, sillä lopputurnauspaikka edellyttää puhdasta kolmen pisteen voittoa Koskenkorvasta. Lisäksi Vimpelin pitää jäädä nollille myöhemmin sunnuntaina iltapäivällä pelattavassa ottelussa Seinäjokea vastaan. Joukkueiden ollessa tasapisteissä samalla voittojen määrällä ratkaisee juoksuero lopputurnaukseen menijän. 

Hyviä otteita hallikaudella esittänyt Kari Kellokosken mukaan, kaikki hallikauden ottelut ovat joukkueelle erittäin tärkeitä kauteen valmistauduttaessa:

- Koskenkorvan kaatamiseen löytyy meiltä kova halu, sillä voittojen takia tätä peliä pelataan. Kaikkia asioita ei kuitenkaan saa vain harjoittelemalla kuntoon ja pelitilanteessa toiminen kehittää aina joukkueen tekemistä eniten.

Kellokosken mukaan kauteen valmistautuminen etenee sekä joukkueella, että hänellä itsellään hyvässä aikataulussa:

-Joukkueen tekeminen on kauttaaltaan ollut nyt hallikaudella paremmalla tasolla kuin viime vuonna. Ulkopelissä olemme tässä vaiheessa jo kohtalaisen hyvällä tasolla. Sisäpeli vaatii vielä hiomista. Tilanteita olemme silti saaneen luotua paljon paremmin kuin esimerkiksi viime vuoden harjoituspeleissä. Itselläni talviharjoittelukausi on sujunut hyvin ilman loukkaantumisia. Erityisesti fysiikkapuolta olen saanut kehitettyä. Liikkuvuusharjoittelun kautta taasen lajitekemiseen on tullut lisätehoja. 

Kellari2Sunnuntain vastustaja Koskenkorvaa kolmanteen kauteensa KaMassa valmistautuva Kellokoski pitää yllätysvalmiina ja nälkäisenä joukkueena. 


Koskenkorvalla on avainpelaajia vaihtunut, joten nälkäisiä näyttöpaikkoja saavia uusia pelaajia on kokoonpanossa varmasti riittävästi. Joukkue elää pitkälti kotiuttajajokerien, Wahlstenin etunenässä, kotiutuksista. Heidän vaihtajiensa onnistuessa se on yllätysvalmis ryhmä jokaista joukkuetta vastaan, eikä heitä saa missään nimessä aliarvioida.

Halli- SM alkulohkon päätöskierroksen KaMa- Koskenkorva Seinäjoki Areenassa klo 13.00. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu Urheilun kautta.