Uutiset

Jukka Karttusesta miesten superpesisjoukkueen pelinjohtaja

Kankaanpään Mailan miesten superpesisjoukkueen peliä kaudella 2014 johtaa jyväskyläläinen Jukka Karttunen. 39-vuotiaan Karttusen sopimus on mallia 1+1 sisältäen optiovuoden.

Jukka Karttunen 1c (kopio) (kopio) (kopio 1)Karttunen on Puurtilan Kisa-Poiken kasvatti ja kotoisin Varkaudesta, mutta asunut jo pitkään vaimonsa sekä kolmen lapsensa kanssa Jyväskylässä, jossa työskentelee kaupungin liikuntatoimen palveluksessa. Karttunen toimi Kirin superpesisjoukkueen pelinjohtajana kaudet 2010 ja 2011. Sitä ennen hän toimi kaksi vuotta Kirin seurajohtajana ja on nykyään mukana seuran junioritoiminnassa. Pelaajana Karttunen on savolais- ja keskisuomalaisjoukkueiden lisäksi esiintynyt Kouvolan Pallonlyöjissä. Hän on suorittanut pesäpallon lajivalmentajatutkinnon vuonna 2010 ja toiminut myös pitkään tuomaritehtävissä mm. naisten superpesistasolla kaksi vuotta.

Karttunen vastaa hyvin pelinjohtajatyyppiä, jota Kankaanpäässä haettiin. Jukalla on vahva innostus ja motivaatio tehdä töitä nuoren ja osin kokemattoman joukkueemme kanssa. Hänellä on myös vahva päävalmentajan Olli Viljarannan tuki takanaan. Karttunen oli nimenomaan yksi Viljarannan pelinjohtajaehdokas.

Pelaajapuolella neuvottelukosketus on edelleen muutamaan vapailla markkinoilla olevaan pelaajaan, joista KaMassa ollaan kiinnostuneita. Päätökset joukkueen pelaajiston täydentämisestä siirtyvät kuitenkin ensi vuoden alkupuolelle Joulun ja Uudenvuoden jälkeiseen aikaan.