Uutiset

KaMa avasi hallikauden Tampereella

Paljon hyvää, paljon kehitettävää ja niin edelleen. Talven ensimmäisistä halliotteluista voisi kirjoittaa vuodesta toiseen samanlaisen raportin, johon muuttaa vain tuloksen ja joukkueiden nimet.

Näin tälläkin kertaa. Huippuvahvistuksiin satsannut Manse PP oli Tampereen Pirkkahallissa pelatussa ottelussa tuloksellisesti muutaman askeleen edellä molemmilla jaksoilla voittaen 2-0 (10-2, 6-0). Ottelun jälkeen miteltiin vielä kotiutuslyöntikilpailu, jonka isännät vei 2-1.

Liuta KaMan kokokeneita kettuja (Vierimaa, Posti, Kellokoski, Vilander) hiippaili toppatakkiosastolla, mikä avasi nuorille näyttöpaikan peliin. Manse PP:n kovuus näkyi tulostaululla, mutta numeroiden takaa pilkisti onnistunut viikonloppu.

Tilannekuva tampere

Hyvä, että päästiin kokoontumaan ja pelaamaan. Paljon hyviäkin juttuja, varsinkin kun ottaa huomioon lähtökohdat, mistä peliin lähdettiin. Nyt lähtötasomme on selvitetty ja tästä lähdetään peliä kehittämään. Junnut sai hyvää kokemusta ja pärjäsivät oikein hyvin,” pelinjohtaja Mika ”Kume” Kulmala ynnäsi pelin jälkeen.

Yksi KaMa onnistujista oli ennakkoluulotonta peliä esittänyt Antti Kortteenperä. KaMa-debytantti ei Mansen tähtiä kumarrellut, vaan väläytteli niin sisällä kuin ulkona. Haastavat alkuasetelmat oli myös nuoren pelaajan tiedossa.

”Kun katsoo vähän tuloksen taakse, niin minusta me pelattiin ihan ok-peli,” Kortteenperä analysoi turhia empimättä.

Tavoitteet on hyvä olla sopivan korkealla, vaikka sopiva annos vaatimattomuutta ei liene pahitteeksi. Yhden juoksun lyönyt ja 83 prosentin varmuudella mailassa operoinut Kortteenperä ei henkseleitä paukutellut.

”Muutama hyvä suoritus itsellä sisällä ja ulkona. Ihan ok siis ekaksi peliksi,”Kortteenperä totesi.

Pesäpalloliitto etsii ratkaisuja Halli-SM-turnauksen varalle koronatilanteen vuoksi, mikä vaikuttaa myös KaMan otteluohjelmaan. Seuraavat koitokset siintävät joka tapauksessa edessä 6.-7.2. Seinäjoki Areenassa, jossa kahden päivän aikana sinioranssit kohtaavat harjoitusotteluissa Vimpelin Vedon ja Seinäjoen JymyJussit.


Kamarosteri (1)