Uutiset

Kausikorttikampanjan tavoite lähestyy – Haasta tuttavasikin mukaan!

 

Kankaanpään Maila täyttää tänä vuonna 60 vuotta, ja sen kunniaksi KaMa kauppaa kausikortteja Superpesiksen runkosarjaotteluihinsa naurettavan alhaiseen 60 euron hintaan. Olethan jo mukana?!

Kausikorttikampanja tarvitsee toteutuakseen 1000 ostositoumusta huhtikuun loppuun mennessä. Kortit ovat tehneet kauppansa hyvin, sillä tuosta tavoitteesta on saavutettu jo 71%, mikä tarkoittaa yli 700 kausikortin ostositoumusta!

Tarjoushinnalla pääset siis KaMan kaikkiin 16:een kotiotteluun, mikä tarkoittaa, että ottelun keskihinnaksi tulisi vain 3,75 euroa. Kun normaalilippu alkavalla kaudella maksaa 14 euroa, tienaat kausikortilla rahat takaisin jo viidennellä ottelullasi.

Nyt ollaan jo niin lähellä lopullista tavoitetta, että nyt otetaan loppukiri kampanjan maaliin saattamiseksi! Sen vuoksi Kankaanpään Maila haastaakin kaikki yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt haastamaan kaverinsa, yhteistyökumppaninsa tai vanhat pelimiehet mukaan kampanjaan ostamallasi korttimäärällä. Kaikki haasteen vastaanottajat ja eteenpäin laittaneet julkaistaan kotisivuillamme sekä KaMan kausijulkaisussa! Haastaminen tapahtuu Kankaanpään Mailan Facebook-sivuilla TÄSSÄ päivityksessä.

Enemmän kausikorttikampanjasta sekä sen ehdoista pystyt lukemaan TÄSTÄ uutisesta kotisivuillamme. Suoraan tilauslomakkeeseen pääset TÄSTÄ linkistä klikkaamalla. Liity siis mukaan ja tilaa oma kausikorttisi nyt! Useammalla kortilla mahdollistat kavereidesikin pääsyn kesän otteluihin kanssasi!

KaMan Superpesis-miehistö leireilee tällä viikolla Fuengirolassa. Leirin edistymistä sekä pelaajien kuulumisia pystyt seuraamaan Kankaanpään Mailan Instagram-tilillä, jonne pääset TÄSTÄ LINKISTÄ KLIKKAAMALLA.


Haaste