Uutiset

KaMan runko muodostuu – Heiniluoma, Mikkolanaho ja Kaski jatkavat!

 

Kankaanpään Mailan rakentuminen kohti ensi kautta ja tulevia vuosia jatkuu. Jo aiemmin on julkaistu Arttu Vilanderin kahden vuoden jatko, pelinjohdon ja Joona Anttilan jatkaminen sekä Teemu Utusen ja Joonas Peltomäen jatkot. Nyt listaa voidaan jälleen täydentää nopeajalkaisten Eetu Heiniluoman ja Onni Kasken kahden vuoden jatkosopimuksilla sekä Sami Mikkolanahon yhden vuoden jatkosopimuksella.

KaMan oma kasvatti Eetu Heiniluoma on pelannut kuluvalla kaudella läpimurtokauttaan miesten sarjatasoilla. Eetun viime syksynä solmittu sopimus oli mallia 1+1 vuotta, mutta optiovuoden käyttämisen sijasta pelaaja ja KaMa solmivat täysin uuden suoran kahden vuoden sopimuksen. Kuluvana syksynä Eetu metsästää vielä KaMan kanssa nousua Superpesikseen sekä Manse PP:n poikien joukkueen kanssa SM-mitalia.

KaMa-kasvatin tykkikautta alleviivaavat valinta poikien Superpesiksen Itä-Länsi -otteluun sekä huikeat otteet oudohkolla ulkopelipaikalla etukentällä. Miesten Ykköspesiksen runkosarjassa hän keräsi 24 ottelussa 0+7 lyötyä, 23 tuotua ja 76 kärkilyöntiä, joilla hän oli sisäisissä tilastoissa seitsemän kärjessä. Jatkopeleissä tahti on säilynyt, kun seitsemän ottelua ovat tuottaneet 0+4 lyötyä, 6 tuotua ja 21 kärkilyöntiä, mikä kertoo edelleen piilevästä potentiaalista.

Eetukaski

KaMan joukkueen vikkeläjalkaisimpiin kuuluvat Onni Kaski (vas.) ja Eetu Heiniluoma (kesk.) kiitävät KaMassa myös kaksi seuraavaa kautta. Kuva Hamina-välierästä, jossa Onni pääsi esittelemään myös ulkopelitaitojaan Teemu Utusen sairastuttua ottelun alla. Kuva: Juha Levonen

KaMaan kesken kauden Ikaalisten Tarmosta siirtyneen huippunopean Onni Kasken otteet niin otteluissa kuin harjoituksissa vakuuttivat seura- ja pelinjohdon Onnin piilevästä potentiaalista. Kuluvan kauden 16 ottelua KaMa-paidassa ovat tuottaneet 7 tuotua ja 29 kärkilyöntiä, mutta nyt solmitun suoran kahden vuoden sopimuksen aikana tarkoituksena on kaivaa etenijästä entistä kovempia sisäpelitehoja sekä apuja myös ulkopelin linjapelaamiseen.

KaMassa toista kauttaan pelaava Sami Mikkolanaho jatkaa seurassa myös ensi kaudella. Joukkueen kapteenistoon kuuluva "Mikkis" edustaa rautaisaa kokemusta 298 Superpesis-ottelun ja 84 Ykköspesis-ottelun myötä. KaMan nuoren joukkueen ikänestori oli kuluvalla kaudella runkosarjassa tehokkain kotiuttaja 2+61 lyödyllään, mikä oikeutti Ykköspesiksen lyöjätilastossa toiselle sijalle heti Joosua Rätön jälkeen.

KaMa taistelee noususta Superpesikseen seuraavan kerran keskiviikkona Alajärven Kitrolla. KaMan tasoitettua karsintasarja upeasti sunnuntain kotiottelussa varmistui, että sarjassa nähdään vielä toinenkin kotiottelu. Superpesis-karsintasarja on siis katkolla toiselle joukkueista Kankaanpää Areenalla lauantaina kello 16 alkaen. Tervetuloa kannustamaan KaMaa kohti Superpesistä!

Ennakkoliput kotiotteluun Tiketistä.

Aa2uutinen