Uutiset

Kärkikaksikko Utunen ja Peltomäki jatkavat KaMassa!

 

Pudotuspelit ovat vasta alkamassa, mutta ensi kautta rakennetaan jo kulisseissa täyttä häkää. KaMan keskiviikon Kisastudiossa Move Areenalla paljastettiin, että Kankaanpään Mailaa edustavat ensi kaudellakin seuran omat kasvatit ja tämän kauden ykköskärjen muodostaneet Joonas Peltomäki sekä kapteeni Teemu Utunen!

Kankaanpään Maila solmi viime syksynä oman kasvattinsa Joonas Peltomäen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Tuohon sopimukseen sisältyi kuitenkin Superpesis-optio, ja tällä kaudella huikeita kehitysaskelia ottanut ja tilastoissa loistanut "Pelli" herätti ymmärrettävästi kiinnostusta sarjatasoa korkeammallakin.

Nyt voidaan kuitenkin vahvistaa, että tämän kauden Ykköspesiksessä tuotujen tilaston jaetulle kolmannelle sijalle sekä kärkilyöntitilaston yhdeksänneksi sijoittunut Peltomäki nähdään KaMa-nutussa myös ensi kaudella. Peltomäki keräsi myös eniten kentällemenokärkilyöntejä sekä kärkietenemisiä koko Ykköspesiksestä.

354263692 744842714313072 8286923570409265507 n

Teemu Utunen ja Joonas Peltomäki tuulettavat onnistumisia yhtä antaumuksella KaMassa myös ensi kaudella. Kuva: Juha Levonen

Peltomäen ikätoveri Teemu Utunen allekirjoitti viime syksynä 1+1-vuotisen sopimuksen, jonka optiovuosi on sovittu käytettävän. Uuden tulevaisuuden KaMan keulakuvana "Utu" osoitti taitoja, joista ei ollut vielä tietoakaan, sillä hän voitti Ykköspesiksen kuluvan kauden hutunkeittotilaston 16 voitolla. Voiton päähän jäivät ex-KaMat Mikko Pauna ja Teemu Rouhiainen.

Takuuvarmana ulkopelaajana tunnettu Utunen ei pelannut huonoa kautta sisäpelissäkään, sillä hän sijoittui tuotujen juoksujen tilastossa Peltomäen taakse viidenneksi sekä kärkilyöntitilastossa saman miehen perään kymmenenneksi. 1-2 välin kärkivaihtolyöntejä, hän keräsi eniten koko Ykköspesiksestä voittaen tilastokakkonen Konsta Launosta yhdeksällä kärkilyönnillä.

Tulevaisuus on siis turvattu ja kuluneen kauden numerot 1, 2 ja 4 kiinnitetty. Taustoilla ei olla lepäilty laakereillaan, vaan lisää upeita sopimusuutisia luvassa jälleen lähiaikoina! Niitä odotellessa kannattaa saapua kannustamaan KaMaa kohti Superpesistä. Välierät ovat katkolla perjantaina kello 17:30 alkaen kotikentällä. Tervetuloa!

Välieräuutinen