Uutiset

Onni Kaski vahvistamaan KaMaa

 

Pari viikkoa sitten 19 vuotta täyttänyt Onni Kaski siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Kankaanpään Mailaan. Alkukaudella nopeajalkainen linjapelaaja on edustanut Ikaalisten Tarmon Suomensarja-joukkuetta sekä Manse PP:tä poikien Superpesiksessä.

Viimeistä juniorivuottaan pelaavalta Kaskelta löytyy Ykköspesis-kokemusta viime kaudelta Ikaalisten Tarmosta, jossa hän pelasi 13 ottelua pääsääntöisesti etenijäjokerina keräten 31 kärkilyöntiä sekä viisi tuotua juoksua. Talvikaudella hän pelasi yhden halliSM-ottelun Manse PP:n riveissä tuoden toisen jakson avausjuoksun, joka käynnisti Mansen voittoon johtaneen kirin neljännen tasoittavalla.

Kuluvana kesänä hän on pelannut Tarmon linjassa numeroilla 1 ja 2. Kymmenessä ottelussa hän on kerännyt 2+1 lyötyä, 23 tuotua sekä 52 kärkilyöntiä komealla 73,2% tehokkuudella. Kentälle hän on mennyt vielä hurjemmalla 79,1% tehokkuudella. Poikien Superpesiksestä Kaskelta löytyy yhteensä peräti 44 ottelua, 2+8 lyötyä, 59 tuotua, 187 kärkilyöntiä sekä Itä-Länsi -edustus viime kaudelta.

 – Onni on otteillaan Suomisarjassa ja B-junioreissa osoittanut, että hyppy seuraavalle tasolle on ansaittu, ja että hänessä on potentiaalia olla tulevaisuudessa Superpesis-tason pelaaja. Onni tuo KaMaan mukanaan nopeita jalkoja sekä syvyyttä ulkopeliin ja polttolinjaan. Toiveissa on tietysti, ettei visiitti jäisi vain tämän kauden mittaiseksi, kuvaili KaMan pelinjohtaja Atte Hakala uutta vahvistustaan.

Kaski on KaMan Ykköspesis-miehistön mukana tällä hetkellä käynnissä olevalla pohjoisen vieraskiertueella sekä vapaa pelaamaan jo tänään ottelussa Simon Kiriä vastaan. KaMa kiittää Ikaalisten Tarmoa sekä Manse PP:n B-junioreita yhteistyöstä sekä siirron mahdollistamisesta!

Onnin pelaajakortti Pesiksen Maailma -sivustolla

Kaski

Kaski sai kakkospalkinnon Ikaalisten Tarmon kukistettua Vaasan Maila puhtaasti 2-0. Tuore KaMalainen kiersi ottelussa kunnarin sekä keräsi kolme tuotua ja kahdeksan kärkilyöntiä. Kuva: Ikaalisten Tarmon Facebook