Uutiset

Eetu Heiniluoma poikien Itä-Länsi -otteluun!

 

Kankaanpään Mailan Ykköspesis-joukkueessa hienoa kautta pelaava KaMan oma kasvatti Eetu Heiniluoma valittiin poikien Itä-Länsi -otteluun Lännen joukkueeseen. Heiniluoma on kuluvalla kaudella pelannut kaikissa KaMan 15 ottelussa, joissa on syntynyt 0+3 lyötyä, 14 tuotua sekä 47 kärkilyöntiä 58,75% tehoilla. Tuodut oikeuttavat KaMan sisäisen tilaston kolmanteen sijaan.

Poikien Superpesiksessä Heiniluoma edustaa Tampereen Manse PP:tä ja pelannut 13 ottelua, joissa on syntynyt tehot 2+18 lyötyä, 28 tuotua sekä 71 kärkilyöntiä peräti 76,34% tehoilla. Kaikissa tilastoissa hän on joukkueensa top5:ssä johtaen tehotilastoa. Ulkokentällä Heiniluoma on pelannut etukentällä niin KaMassa kuin Mansen junioreissakin.

Heiniluoman lisäksi Sotkamon Itä-Länsi -otteluissa nähdään kentällä kolme muuta KaMa-kasvattia. Naisten puolelle valinnan saivat Porin Pesäkarhujen kaksikko Tiia Peltonen ja uransa päättymisestä tähän kauteen ilmoittanut Emilia Itävalo. Itävalolle valinta on jo uran kuudes ja Peltoselle toinen. Peltonen olisi ikänsä puolesta voinut osallistua vielä tyttöjenkin otteluun.

Neljäs KaMa-kasvatti otteluissa on Manse PP:tä miesten Superpesiksessä edustava Henri Puputti. Puputille valinta arvo-otteluun oli jo peräti uran 18:s. Tällä lukemalla hän nousee yksin kaikkien aikojen kakkostilalle otteluiden määrässä edellään vain 23:n Itä-Lännen Toni Kohonen. Miesten Lännen joukkueen valitsijana toimi KaMa-legenda ja -kasvatti Jouni Itävalo.

Nuorten Itä-Länsi -joukkueet

Miesten ja naisten Itä-Länsi -joukkueet