Uutiset

Välierät käyntiin keskiviikkona – KaMa järjestää vierasottelusta kisastudion

 

Kankaanpään Mailan Ykköspesis-joukkue sijoittui runkosarjassa kolmanneksi, jolla se varmisti paikkansa pudotuspeleissä. Ykköspesiksen välierissä KaMa saa tutun vastustajan viimeisestä runkosarjaottelusta, kun runkosarjan toiseksi sijoittui Puijon Pesis Kuopiosta.

Ottelusarja käynnistyy keskiviikkona Kuopiosta ja jatkuu perjantaina Kankaanpää Areenalla. Ottelut alkavat syysaikataulujen mukaisesti jo kello 17:30. Ykköspesiksen finaaliin edetään kahdella voitolla. Mikäli otteluparissa tarvitaan ratkaiseva kolmas ottelu, pelataan se sunnuntaina Kuopion Puijonlaaksossa kello 14 alkaen.

Perjantain välierässä lippujen hinta säilyy samana kuin runkosarjassa. Peruslippu on 12€, alennettu lippu varusmiehille, opiskelijoille ja eläkeläisille on 10€. Runkosarjan kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn enää jatkopeleissä.

Keskiviikon vierasotteluun KaMa ei järjestä fanibussia vaan uuden konseptin kisastudion. Se järjestetään Move Areenalla KaMan VIP-tiloissa. PuPe-KaMa ottelu näkyy suorana suuresta televisiosta. Samaten VIP-tilojen baari palvelee asiakkaita sekä ruokapuolesta huolehtivat pienet suolaiset tai kovempaan nälkään voi tilata jaksotauolle purilaisen. Kisastudio aukeaa puoli tuntia ennen ottelun alkua kello 17 oheisohjelmalla. Sisäänpääsy maksua ei ole. Tervetuloa!

Parhaassa tapauksessa perjantain kotiottelussa voidaan jo päästä kannustamaan KaMaa Ykköspesiksen finaaleihin. Siellä vastaan asettuisi Haminan Palloilijat tai Oulun Lippo. Finaalisarja katkeaa kolmesta voitosta, ja voittaja nousee suoraan Superpesikseen kaudelle 2024. Häviäjä etenee Superpesis-karsintaan, jossa Ykköspesis-joukkue kohtaa Koskenkorvan Urheilijoiden ja Alajärven Ankkurien välisen putoamissarjan voittajan.

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan KaMaa kohti Superpesistä niin keskiviikon kisastudioon kuin perjantain kotiotteluunkin – Sinun tukeasi tarvitaan!

Kisastudio


Välieräuutinen