Uutiset

Kauden 2024 joukkueenjulkistus lauantaina 14.10. Team Sportiassa kello 13-16

 

Kankaanpään Mailan kauden 2024 Ykköspesis-joukkue julkistetaan kokonaisuudessaan uudet omistajat saaneen Team Sportian tiloissa osoitteessa Keskuskatu 38, 38700 Kankaanpää. Tapahtuma on käynnissä kello 13 alkaen ja aina kello 16:een saakka.

Tapahtuman juontaa KaMa-äänenä ottelutapahtumista tutuksi tullut Olli Mustaniemi. Tapahtumassa on kahvitarjoilu sekä paikalla ja tavattavissa on luonnollisesti myös miesten edustusjoukkue. Viime kauden sopimuspelaajien jatkajat ja lähtijät on jo julkistettu, mutta vasta tässä tapahtumassa paljastetaan uudet tulokkaat.

Tapahtumassa myydään myös huipputarjouksella ensi kauden kausikortteja. Aikuisten kausikortti kustantaa vain tässä tapahtumassa 99€ ja alennettuihin lippuihin oikeuttavien opiskelijoiden, eläkeläisten ja varusmiesten kausikortti 69€. Alle 17-vuotiaat lapset pääsevät totutusti ilmaiseksi sisään myös ensi kaudella.

Kaudella 2024 lippujen normaalihinta on 15€ ja alennettujen lippujen hinta 10€. Molemmilla alennushinnoilla pääset siis voitolle käydessäsi seitsemässä kotiottelussa. Yhteensä Ykköspesis-kausi käsittää 12 kotiottelua. Tämän tapahtuman jälkeen kausikortit tulevat myyntiin normaalihinnoillaan 129€ ja 99€.

Kausikortteja myydään huipputarjouksella vain paikan päällä. Maksuvaihtoehtoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä ePassi.

Tervetuloa Team Sportiaan nauttimaan kahvitarjoilusta, kun salaisuuden verhoa raotetaan, ja KaMan kauden 2024 joukkue saa lopullisen muotonsa! Vain saapumalla paikalle voit hankkia myös kausikortin itsellesi ja läheisillesi huippuhalpaan tarjoushintaan – Tervetuloa!