Uutiset

Kankaanpään Maila pelaa naisten Superpesistä kaudella 2015!

Tämä päivä 6.8.2014 jää kankaanpääläiseen pesäpallohistoriaan isona merkkipaaluna. Naisten puhdas jaksoin 0-2 (2-22 ja 4-9) haettu voitto Ruovedeltä takasi nousun Superpesikseen kaudelle 2015 kun tasapisteissä päätöskierrokselle lähtenyt Seinäjoen Mailajussit menetti omassa ottelussaan pisteen Lapuan Virkiälle.

Tuleva kausi naisten superpesiksessä on siis Kankaanpään Mailalle seurahistorian ensimmäinen. Naisjoukkueemme keräsi ykköspesiksen runkosarjassa pisteen enemmän kuin toiseksi sijoittunut Seinäjoki, mikä takasi suoran nousun Superpesikseen kaudella 2015. Seinäjokikin saa vielä oman mahdollisuutensa nousuun ensiviikolla käynnistyvien jatkopelien kautta.

Joukkueen pelinjohtaja Mikko Järvenpää oli ymmärrettävästi erittäin iloinen mies nousun varmistuttua

-Eihän tätä vielä osaa hahmottaa mitä on tapahtunut ja menee varmasti jokunen päivä kun koko asian käsittää. Tavoitteeseen päästiin ja kova työ sai palkintonsa. Fiilis on erittäin hyvä nyt. Pyysimme paikalla olleilta kannattajilta sekä ottelun kuuluttajalta, että meille ei kerrottaisi ollenkaan, mitä Seinäjoella tapahtuu ottelun aikana ja se pitikin hyvin. Saimme vasta tietää tuloksen oman ottelumme päätyttyä. Olihan se yhtä huutoa siinä kohtaa! 

Joukkueen kapteeni ja monivuotinen luottopelaaja Ella Kaasinen oli myös erittäin riemuissaan kauan odotetun nousun varmistuttua:

-Meillä on takana kaiken kaikkiaan vaikea ja ailahtelevainen kausi. Kauden aikana pystyttiin kuitenkin nousemaan monenlaisista ojista ja se oli se nousun salaisuus. Meillä oli myös ävisimme runkosarjassa vain kaksi ottelua, mikä kertoo kuitenkin paljon joukkueen kovasta suoritustasosta. erittäin hyvä ja laaja materiaali eli jos jollain sattui olemaan vähän huonompi päivä, niin joku toinen pystyi paikkaamaan.

Kaikki olivat myös erittäin sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseen ja sen saavuttamiseen. Hävisimme runkosarjassa vain kaksi ottelua, mikä kertoo kuitenkin paljon joukkueen kovasta suoritustasosta.

Kapteenin mukaan tänään vielä juhlitaan nousua vähän pienemmässä mittakaavassa, mutta tulevana lauantaina on luvassa sitten kunnon nousujuhlat Kankaanpäässä!

Tässä vielä linkki nousun sinetöineen Ruovesi ottelun tilastoihin

Jarkko Huhtala