Uutiset

Lauri Kaartokallio siirtyy Kankaanpään Mailaan

Kolme kautta Pattijoen Urheilijoita edustanut, 27 vuotta Joulukuussa täyttävä Lahden Mailaveikkojen kasvatti, Lauri Kaartokallio siirtyy KaMan riveihin 1+1 sopimuksella. Pattijoella pääsääntöisesti etenijäjokerin tehtäviä hoitanut Kaartokallio toi viime kaudella 40 juoksua ja onnistui kärkilyönneissä yli 70 prosenttisesti. Hän työskentelee Padasjoella liikunnan opettajana ja tuo mukanaan myös liikunta-alan osaamista sekä kokemusta KaMan nuoreen joukkueeseen. Sopimusneuvotteluita käyneen Kivelän mukaan Lauri oli erinomainen hankinta juuri tähän saumaan.

Lauri Kaartokallio 2

Pelillisesti Kaartokallio tuo tullessaan erityisesti etenemisvoimaa, mutta pääsee tosissaan taistelemaan myös ulkopelipaikasta. Laurin omin sanoin: ” Tarjolla olleista vaihtoehdoista KaMa mahdollistaa parhaat eväät pelaajana kehittymiseen. Menneitä vuosia suurempi vastuu tarjoaa haastetta ja sitä kautta tuo valtavasti lisämotivaatiota treenaamiseen ja itsensä kehittämiseen. Uskon, että uusi mielenkiintoinen toimintaympäristö antaa lisäpotkua uralleni ja pystyn sitä kautta auttamaan seuraa saavuttamaan tavoitteensa.”

KaMalla on nyt 18 sopimusta ja joukkue alkaa olla koossa. Tavoitteita tarkastellaan vielä loppusyksyn aikana, mutta jo nyt on selvää, että monista pelipaikoista käydään joukkueen sisällä harjoituskauden kuluessa kovaa kilpailua. Haastajia riittää ja kokeneempienkin on tehtävä töitä pelipaikkansa eteen. Päävalmentaja Olli Viljarannan sekä pelinjohtaja Jukka Karttusen mukaan kokonaisuudesta on mahdollisuus synnyttää mielenkiintoisia variaatioita kaikilla taktisilla tasoilla.