Uutiset

KaMa Lippupisteen kumppaniksi - lipunmyynnissä siirrytään nykyaikaan

Kankaanpään Mailan lipunmyynnissä otetaan käyttöön Suomen johtavan lippuyhtiön – Lippu.fi ennakkomyyntikanavat sekä tapahtumamyynnin palvelut. Alkavalla kaudella Lippupiste aloittaa näkyvän yhteistyön useiden Superpesis-joukkueiden kanssa, joista Kankaanpään Maila julkaisee yhteistyön nyt ensimmäisenä.

Lippupisteen urheilukumppaneista vastaava päällikkö Sami Artasalo näkee aloitetun yhteistyön Superpesiksen kanssa tärkeänä osana Lippu.fi urheilustrategiaa, jossa Superpesis kasvatetaan valtakunnan seuratuimmaksi kesäurheilulajiksi.

Kankaanpään Mailan kanssa tehty sopimus kattaa sekä naisten että miesten Superpesissarjat. On hienoa olla mukana nykyaikaistamassa vahvan ja perinteikkään pesäpalloseuran palvelutarjontaa sekä lipunmyynnissä että markkinoinnissa, Artasalo toteaa. Hän uskoo, että yhteistyö Lippupisteen kanssa lisää entisestään KaMan jo sinällään vahvaa tunnettuutta ympäri valtakuntaa.

Lippupiste Oy on Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Lippupisteen myyntikanavina toimivat Lippu.fi -verkkokauppa, puhelinpalvelu ja yli 800 lipunmyyntipistettä eri puolilla maata R-kioskit mukaan lukien

Lue lisää lippu.fi