Uutiset

Topias Lilja ja Ville-Veikko Olli jatkavat KaMassa

Nuoret lahjakkuudet 18-vuotiaat Topias Lilja (kasvattajaseura KaMa) ja Ville-Veikko Olli (Eurajoen Veikot) jatkavat Kankaanpään Mailassa päivitetyillä ja jatketuilla pelaajasopimuksilla. KaMan miesten superpesisjoukkueen runkomiehistössä paikkansa vakiinnuttaneilla nuorilla oli sopimus voimassa vielä alkavan kauden 2015, mutta seura haluaa pitää kehittyvistä pelaajistaan kiinni ja tarjosi uutta sopimusta kausille 2015 - 2016 sekä optiota kaudelle 2017. Sopimukset ovat siis mallia 2+1 ja kattavat ainakin 2016 kauden loppuun.

Molemmilla pelaajilla on mahdollisuus kehittyä omassa roolissaan valtakunnan huipulle saakka ja he sopivat Kankaanpään Mailan valmennus- ja kehittämisstrategiaan erinomaisesti. Sitoutuminen jatkoon osoittaa myös, että he ovat omaksuneet seurassa toteutettavat pelaaja- ja joukkuekohtaiset toimintatavat, joilla tehdään tulevaisuuden huippupelaajia sekä menestyvää joukkuetta jo parin vuoden aikajänteellä.

2015Vilsu-Topias netti

Topias Lilja (vas) ja Ville-Veikko Olli Italian harjoitusmaisemissa

Lilja pelaa kopparina ja sisäpelissä ykköskärjessä. ”Haluan jatkaa kasvattajaseurassani, jota olen aina edustanut. KaMassa pelaaminen antaa myös oivan mahdollisuuden isoon rooliin ja menestykseen joukkueen mukana” kertoo Topias. Ollin ulkopelipaikka on lukkari, jota hän on tosimielellä harjoitellut vasta viime talven. Sisäpelissä Ollin nopeus on lähes Liljan luokkaa ja hänellä on myös monipuolista osaamista mailan varressa ajatellen eri sisäpelirooleja. ”Lukio on kesken ja armeija edessä Niinisalossa. KaMassa harjoittelu ja pelaaminen antavat tässä tilanteessa parhaan mahdollisuuden kehittyä huippupesäpalloilijaksi” toteaa Ville-Veikko. Kaverukset toivottavat kaikki paikan päälle peleihin katsomaan nuorta, nälkäistä ja uusiutunutta joukkuetta, joka janoaa menestystä.

Topias Lilja 2 (kopio) 

Topias syösyy ensi vuonnakin KaMassa

Ville-Veikko Olli 2 (kopio)

Ja Ville-Veikko lukkaroi

Kankaanpään Maila on kiinnittänyt vastaavilla (2015-2016+2017) sopimuksilla myös omat kasvattinsa 18-vuotiaan Teemu Viitasalon sekä huippulahjakkaan, vasta 16-vuotiaan, Teemu Utusen. Molemmat pääsevät todennäköisesti antamaan pelillisiä näyttöjä jo tulevan kauden superpesisotteluissa.