Uutiset

Hallikausi Kotkassa avattiin voitoilla

KaMa voitti molemmat Kotkassa pelaamansa ottelut

Pelit olivat tyypillistä hallipesistä, mutta pelituntuma kuitenkin löytyi ja hallin ominaisuudetkin tulivat tutuiksi. Alkuun voidaan olla tyytyväisiä ja joukkueen otteet olivat vuodenaikaan nähden lupauksia antavia.

Pelinjohtaja Karttunen ei nopeasti halua nostaa ketään erikseen esille, mutta toteaa joukkueen rutiinitason olevan jo erittäin hyvä. KaMassa voidaan oikeasti odottaa nuorten vahvaa esiinmarssia. Roolitukset ulkopelin osalta näyttävät onnistuneen ja se olikin läpi turnauksen mukavaa katseltavaa. Hiomista toki on ja helppojakin virheitä nähtiin, mutta myös kovia suorituksia niin ulko- kuin sisäpelissäkin. Omaan toimintaansa pelinjohtaja on suhteellinen tyytyväinen, mutta joukkuetaktiikan luonti sekä pelitavan kehittäminen jatkuvat kohti halli SM alkuturnasta 16. helmikuuta. Nyt on kausi korkattu ja ensimmäiset kovat viuhkamerkit annettu.

Päävalmentaja Viljaranta totesi uusien tulokkaiden antaneen vahvoja näyttöjä jopa yllättävänkin hyvillä otteillaan. Lopuksi Viljaranta totesi kauteen valmistautumisen olevan aikataulussa.