Uutiset

KaMattaret voittoon Seinäjoella!

 

Kankaanpään Mailan naiset palasivat voittojen tielle, kun joukkue kävi voittamassa Seinäjoen vakuuttavasti lukemin 0-2 (0-3, 1-16). Joukkue oli valmistautunut päivän otteluun peräti neljän tunnin palaverilla ja harjoituksella.

- Peliin valmistautumin ja joukkueen sisäpelirohkeus oli tänään todella hyvällä tasolla. Näköjään eilisen pitkä palaveri tuotti tulosta. Sisäpelissä ei ollut tänään yhtään heikkoa lenkkiä, josta kertoo myös se, että jokainen pelaaja joko toi tai löi juoksun, kertoo tyytyväinen pelinjohtaja Mikko Järvenpää.

Ensimmäinen jakso oli vierasjoukkue KaMalta totutun tiukkaa ulkopeliä, kun yksi Naisten Superpesiksen historian nopeimmista jaksoista päättyi KaMattarien kolmen juoksun voittoon. Jakson kaikki juoksun nähtiin toisessa vuoroparissa, kun ensin Elisa Salonen löi kotiin sekä Emilia Itävalon, että Niina Jokisen. Tämän jälkeen vielä Annika Koivuniemi kotiutti Johanna Käkösen. Tiukasta ulkopelistä kertoo osuvasti se, että kotijoukkue Seinäjoki sai koko jaksolla vain yhden kolmostilanteen.

Toinen jakso oli KaMattarien tykitystä. Naiset takoivat peräti kuusitoista juoksua toisella jaksolla. Näistä kolme tuli kunnareilla, kun Johanna Käkönen, Ella Kaasinen ja Piritta Kärnä löivät jokainen kunniajuoksun kertaalleen upeilla lyönneillään. Pientä lohtua kotijoukkueelle toi Krista Tyynelän lyömä juoksu ottelun viimeisessä vuoroparissa. KaMasta on vaikea nostaa esiin ketään yksittäistä onnistujaa, koko joukkue onnistui tänään erinomaisesti.

- Itseluottamusta tuli tänään rutkasti lisää ja kaikki huomasivat, että oma taito riittää sisäpelissäkin Superpesikseen. Mutta nyt ei pidä jäädä makaamaan hyvään oloon, vaan ottaa tästä pelistä kaikki hyvä mukaan tuleviin koitoksiin. Ulkopeli oli edelleen hyvällä tasolla, josta kertoo sekin, että neljän pelin jälkeen päästettyjä juoksuja on vain yksitoista, Järvenpää jatkaa.

Ottelussa KaMattarien parhaana palkittiin tehoin 1+1/4 pelannut kapteeni Ella Kaasinen ja kakkospalkinnon pokkasi neljä juoksua löynyt Elisa Salonen. Seinäjoelta ykköspalkinnon sai Jonna Ojanen ja kakkospalkinnon lukkari Krista Tyynelä.