Uutiset

Mansen Räpsä saapuu vieraaksi

KaMattaret jatkaa pitkästä aikaa kotiotteluitaan sunnuntaina, kun paikallisvastustaja Mansen Räpsä saapuu Pohjanlinnan kentälle. Harjoituskaudella käytyjen otteluiden perusteella odotettavissa on tiukka taisto sarjapisteistä. 

Kotijoukkue KaMa on pelannnut kaksi kotiottelua, joista tuloksena kaksi voittoa. Vieraissa on käyty kolmesti ja näistä kotiin tuomisina on ollut kolme pistettä. Kahden viikon tauon jälkeen kotikentällä nähdään varmasti nälkäinen kotijoukkue, kun Kempeleen reissulta pisteitä ei tarttunut mukaan. Nyt onkin oiva tilaisuus näyttää kotiyleisölle tiukan ulkopelin lisäksi menevää sisäpeliä.

Mansen Räpsä on myöskin pelannut viisi ottelua, näistä on kertynyt yhdeksän pistettä, yksi enemmän kuin kotijoukkueella. Vierailijoiden viimeisin ottelu pelattiin Porissa, jossa kotijoukkue jätti Räpsän tylysti nollille. 

Odotettavissa on siis tiukka taisto sarjapisteistä, kun kaksi viime kierroksella tappion kärsinyttä joukkuetta ottavat mittaa toisistaan. Jatkuuko KaMattarien kotitaika, vai onko Räpsä sisuuntunut Porin vierailustaan? Tule katsomaan, kuinka ottelussa käy! 

Peli alkaa Pohjanlinnan kentällä sunnuntaina 17.00. Muista myös arpajaiset, jossa pääpalkintona on KIA henkilöauto.