Uutiset

Superlauantai alkaa naisten ottelulla

 

KaMattaret pelaa sunnuntaina Porissa Pesäkarhuja vastaan superlauantain avausottelun kello 14.00 alkaen. Päivän toisessa ottelussa KaMan miehet kohtaa Sotkamon Jymyn, tämä peli alkaa kello 17.00.

KaMan naiset lähtevät otteluun kahden tappion sisuunnuttamana, kun Mansen Räpsä ja Jyväskylän Kirittäret onnistuivat voittamaan tiukat viime kierrosten ottelut. Pesäkarhut puolestaan lähtee otteluun voitto alla, kun joukkue kaatoi keskiviikkona kotonaan Lappeenrannan Pesä Ysit. Pesäkarhut on sarjassa neljäntenä kahdellatoista pisteellä ja KaMattaret kahdeksantena yhdeksällä pisteellä.

KaMa jäi harjoituskauden otteluissa niskan päälle, kun joukkue voitti Pesäkarhut hallissa kahdesti. Pesäkarhut puolestaan nappasi voiton ulkoharjoituspelissä Kankaanpäässä toukokuun alussa. Ennakkoon odotettavissa on siis tiukka kamppailu pisteistä KaMattarien luottaessa tiukkaan ulkopeliinsä ja Pesäkarhujen nopeisiin jalkoihin sisäpelissään.

- Tiukasti lähdetään haastamaan Pesäkarhuja huomenna. Joukkue on nopeassa kunnossa ja kestävyys on hyvällä tasolla, kertoo fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä.

Pesäkarhujen Sami Österlund ei pidä ottelua helppona pistepottina kotijoukkueelle.

- Huomenna räpylän pitää kestää. KaMa on todella hyvä ulkopeli joukkue, mutta uskon että pystymme tekemään tarvittavan määrän juoksuja joka pelissä hyvän sisäpelimme ansiosta, valottaa Österlund lehdistötilaisuudessa.

KaMattaret jatkanee samalla kokoonpanolla, kuin keskiviikkona Kirittäriä vastaan. Paljon mediahuomiota saaneen Taiju Ollilan tilanne on hyvä ja hänkin on palaamassa pelikentille lähipäivinä.