KaMattaret jatkoi voitolla Mansen Räpsästä

Raporttikuva

Kankaanpään Mailan naiset ottivat revanssin Mansen Räpsästä, kun joukkueet kohtasivat Pohjanlinnan kentällä. Aurinkoinen keli oli siivittänyt molemmat joukkueet hyvään pelivireeseen ja tänään nähtiinkin kaikinpuolin tasokas ja viihdyttävä pesäpallo-ottelu. Kamppailu päättyi lopulta kotijoukkueen 2-0-voittoon (3-2, 5-0).

Ensimmäinen jakso oli todella tasainen, josta kertoo myös kolmostilanteiden määrä, kun molemmat joukkueet saivat niitä aikaiseksi kuusi. Kotijoukkue KaMa aloitti juoksujen teon ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla, kun hyvässä lyöntivireessä ollut Piritta Kärnä kotiutti Niina Jokisen. Mansen Räpsä vastasi toisen aloittavalla, kun Anna Rintanen löi kotipesään Anne Tolosen. Toisen tasoittavalla KaMattaret siirtyi jälleen johtoon Annika Koivuniemen kotiuttaessa Laura Jokisen. Kolmannen vuoroparin aloittavalla Manse sai jälleen juoksun, tällä kertaa harhaheiton turvin kotiin kirmasi Salla Kilpeläinen. Hienosti tänään kotiuttanut Annika Koivuniemi kuitenkin vei kotijoukkueen jälleen kolmannen tasoittavalla johtoon lyöden Emilia Itävalon kotipesään. Neljännen vuoroparin aloittavalla KaMattaret ei antanut enää Manselle juoksuja, joten jakso päättyi kotijoukkueen 3-2-voittoon.

- Ottelu oli mielestäni todella erinomaista pesäpalloa. Varsinkin ensimmäinen jakso oli tasainen ja molemmat joukkueet pelasivat todella hyvin, kertoo Mansen Räpsän pelinjohtaja Juha Antikainen.

Toinen jakso oli juoksujen valossa kotijoukkueen näytöstä ja heti ensimmäisessä vuoroparissa lyöjäjokeri-kaksikko Kärnä-Koivuniemi pamauttivat molemmat juoksun, kotiin kirmasivat Laura Jokinen ja hienon syöksyn esittänyt Elisa Salonen. Toisessa vuoroparissa Annika Koivuniemi iski vielä kertaalleen ja Laura Jokinen toi ottelussa jo kolmannen juoksunsa. Kolmannessa vuoroparissa Laura Jokinen kirmasi jälleen kotipesään, kun Taiju Ollila löi hienosti. Neljännen vuoroparin aloittavalla KaMattaret kaunistelivat vielä lukemia, kun Piritta Kärnä löi vihaisesti kolmospuolelle ja Emilia Itävalo kirmasi kotipesään. Samassa tilanteessa Mansen Räpsä Sanna Vistinmäki loukkasi ikävästi nilkkaansa ottaessaan palloa kiinni.

- Pelasimme tänään mielestäni kauden parasta sisäpeliä, vaikka Seinäjoella joukkue tekikin enemmän juoksuja, niin tänään sisäpeli pyöri kuten sen pitääkin ja tilanteita saatiin oikeille henkilöille. Myös lyöntiratkaisut onnistuivat tänään hienosti, kommentoi KaMan pelinjohtaja Mikko Järvenpää.

Mansen Räpsän Juha Antikainen oli samoilla linjoilla kolleegansa kanssa.

- Jos vertaa viime peliin, niin vastustajan lyöjäjokerit olivat aivan huikealla tasolla.

KaMattarien ykköspalkinnon sai 100-prosenttisesti mailan varressa onnistunut Laura Jokinen ja kakkospalkinnon neljä juoksua lyönyt Annika Koivuniemi. Mansen Räpsän parhaana palkittiin Nina Taipale ja kakkospalkinnon pokkasi hyvää vaihtotyöskenteluä esittänyt Kirsi Ala-Lipasti.