Uutiset

Pesisviikolla 29 tapahtuu

Viime viikko päättyi hienosti naisten murskajaisiin Lappeenrantaa vastaan sekä D-poikien tuomaan pronssimitaliin Jyväskylän Suurleirin kilpasarjasta.

Tällä viikolla tahti sen kuin vaan kiihtyy ja panokset kovenevat.  Heti tänään pelataan taas Poikien Superpesistä kun vieraaksi Pohjanlinnaan saadaan Vimpeli kello 18.00. alkaen. Kyseessä on muuten poikien viimeinen kotiottelu alkulohkossa ennen elokuulla alkavia mitalipelejä. Sinnehän pojat ovat jo paikkansa varmistaneet.

Huomenna tiistaina miehillä on edessään erittäin tärkeä ottelu Kouvolaa vastaan ja hinku palata voittokantaan tappiollisen viikon jälkeen on varmasti kova.  Suomensarjamiehillä on taasen edessään hivenen erikoinen viikko, sillä siihen sisältyy peräti kolme vierasottelua.eskiviikkona kohdataan Seinäjoki ja torstaina pelataan Alavudella aiemmin sateen vuoksi peruttu peli. Vielä lauantaina miehet matkustavat Alajärvelle.

Pohjanlinnassa onkin lauantai todellinen Superpäivä seinäjokisten kanssa.  Ensin naiset kohtaavat  Seinäjoen Maila-Jussit kello 13.00 alkaen ja heti perään tämän jälkeen miehet pelavaat Seinäjoen JymyJussien kanssa kello  17.00.  Melkoinen kattaus on siis lauantaille luvassa.

Sunnuntaina lohkonsa kakkosena olevat Suomensarjanaiset päättävät pesisviikon Ruoveden kanssa Pohjanlinnassa.  Ottelu alkaa kello 17.00.