Uutiset

Naisten ottelu avaa Superlauantain

Lauantaina pelataan Pohjanlinnan stadionilla Superpesistä kahden ottelun voimin, kun ensin naiset saa vastaansa Seinäjoen Maila-Jussit kello 13 ja miesten vastustajaksi saapuu Seinäjoelta Jymy-Jussit kello 17 alkavaan otteluun.

KaMattaret lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja peräti seitsemän ottelun pisteputkessa. Viime sunnuntaina Lappeenranta kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen selvin lukemin 8-1 ja 10-0. Kankaanpää on sarjataulukon sijalla viisi 27 pisteellä yhden ottelun vähemmän edellä olevia Pesäkarhuja pelanneena. 

Vierasjoukkue Seinäjoki on piristynyt alkukaudesta selvästi, ja voisikin sanoa joukkueen olevan hurmoksessa. Viimeisimmät viisi ottelua ovat tuottaneet joukkueelle neljä voittoa. Maila-Jussit löytyy sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, joukkueen kerättyä kolmetoista pistettä viidessätoista ottelussa.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Seinäjoella voittojen ollessa tasan 1-1. Ensimmäisen kohtaamisen KaMattaret voitti selvästi 2-0, mutta jälkimmäisessä Seinäjoki puristi voiton lukemin 2-1. 

Tervetuloa kannustamaan KaMa voittoon lauantaina kello 13 alkaen!