Uutiset

KaMan naiset matkaa Mansen Räpsän vieraaksi

Kankaanpään Mailan naisten superpesisjoukkueen pelit jatkuvat tiistaina, kun vierasottelussa vastaan asettuu Mansen Räpsä. Ottelu pelataan Hämeenkyrössä kello 18 alkaen.

Kotijoukkue Mansen Räpsän tahti on hiipunut alkukauden lennon jälkeen ja joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukossa sijalta seitsemän. Manse on kerännyt 24 pistettä pelaamissaan 19 ottelussa. Viimeisestä viidestä ottelustaan Manse on voittanut ainoastaan viimeisimmän, vieraspelin Lappeenrantaa vastaan. Räpsän viimeisin kotivoitto on pitkän ajan takaa, sillä se on tullut kesäkuun kolmantenatoista päivänä ja kotijoukkue varmasti haluaa muuttaa tämän tiistaina.

Vierasjoukkue Kankaanpään Mailan viime ajat ovat puolestaan menneet hienosti, viimeisin pisteetön ottelu löytyy niinkin kaukaa kuin kymmenes kesäkuuta, jolloin Lapua oli parempi jaksoin 2-0. Viime pelissä Kankaanpäässä Porin Pesäkarhut kuitenkin vei vaiherikkaan ottelun supervuoroparin jälkeen, joten myös KaMattarilla riittää varmasti nälkää ja näytönhalua. Viidentenä sarjataulukossa olevalle Kankaanpäälle lisäpisteet tulisivat myös tarpeeseen mahdollista kotietua ajatellen pudotuspeleihin. Tällä hetkellä neljäntenä oleva Rauman Lukko on kolme pistettä edellä yhden ottelun enemmän pelanneen ja kolmantena majaileva Porin Pesäkarhut kuusi pistettä edellä, mutta kaksi ottelua enemmän pelanneena. 

Molemmat joukkueet ovat luottaneet tiukkaan ulkopeliinsä ja tiistaina varmasti ratkaiseekin paljon se, että kumman joukkueen räpylä kestää paremmin ja toisaalta kumpi löytää tarvittavat reiät juoksujen tekemiseksi. KaMattarien sisäpeli on ollut viime otteluissa kiitettävällä tasolla ja molemmat kärjet ovat tuoneet juoksuja hyvällä tahdilla.

Lähdetään kannustamaan KaMa voittoon tiistaina Hämeenkyrön pesäpallokentälle kello 18 alkaen!