Uutiset

C1 pojat taistelevat suorasta välieräpaikasta Oulun nuorisoleirillä!

Kahden leiripäivän jälkeen KaMan C1 pojat ovat hyvin mukana alkulohkonsa voittotaistelussa Oulun nuorisoleirillä. Lohkon voittohan tietää suoraa välieräpaikkaa ja kakkos sekä kolmossija taasen puolivälieräpelejä toisen lohkon samoille sijoille sijoittunutta joukkuetta vastaan.

Myös pääosin nuoremmista pojista koottu C2 on aloittanut leirin pirteästi saalistaen viidestä pelaamastaan ottelusta kaksi voittoa.

C1 joukkueen pelinjohtaja Niko Peltomäki kertoo, miten homma on edennyt kahden ensimmäisen leiripäivän aikana:

- Leiri lähti käyntiin pelillä Pattijokea vastaan johon, emme olleet kyllä ollenkaan valmiita, vaikka kaikki piti olla kunnossa. Annoimme kaverille seitsemän juoksua harhoilla ja vielä kruunuksi meidän ykkösvahti ja nro 2 Joonas Peltomäki sai pallon sääreen. Tämän vuoksi hänet jouduttiin vaihtamaan pois, joten sisäpelikin meni sekaisin. Näin ollen kaverilla alkoi peli kulkea ja lukemista tuli sen myötä rumat.

- Pelin jälkeen palaveerasimme ja puhuimme joukkueen kanssa asiat läpi. Seuraavassa kahdessa pelissä palasimme omalle tasollemme ja pidimme molemmat vastustajat eli Koskenkorvan 99-syntyneet ja Alajärven nollilla.

- Tänään jatkoimme hyvää flowta ja Koskenkorvan 00-syntyneet kaatuivat tyylipuhtaasti. Iltapäivällä oli lohkovoiton kannalta iso peli Kouvolaa vastaa, joka on yksi leirin ennakkosuosikeista. Jouduimme alussa 0-4 tappiolle, mutta sen jälkeen alkoi rummutus ja joukkueen todellinen henkinen vahvuus tuli esille. Ottelu päättyi meille siis luvuin 11-8. Lohkovoitto ja sitä kautta suora välierä paikka on edelleen omissa käsissä. Meillä on jäljellä kolme peliä ja kolme voittoa lohkon piikkipaikkaan vaaditaan. Huomenna pelattava ottelu isäntäseura Oulua vastaan on erityisen tärkeä tässä taistelussa. 

C1 pojat kohtaavat huomenna keskiviikkona ja torstaina alkulohkon viimeisissä otteluissa Hyvinkää, Oulun ja Puijon Pesiksen

C2 pojat taasen pelaavat keskiviikkona ja torstaina Turkua, Sotkamoa ja Joensuuta vastaan. 

Huomenna leirillä pelataan myös Itä-Länsi ottelut ja niissä KaMalta on mukana erittäin vahva edustus.Otteluun valittiin pelaajista Teemu Utunen, Joonas Peltomäki ja Joona Lehtinen! Myös Lännen pelinjohtokaksikko on Kankaanpäästä, sillä joukkuetta luotsaavat Niko Peltomäki ja Pasi Virtanen. Tuskin koskaan aiemmin leirillä valittu kolmea pelaajaa samasta joukkueesta ja vielä pelipomot päälle!