Uutiset

Kirittäret vierailee Pohjanlinnassa

Tiistaina Pohjanlinnan pesäpallostadionille saapuu vastus kovimmasta päästä, kun sarjaa johtava Jyväskylän Kirittäret mittaa kotijoukkueen kunnon. Mikäli KaMattarien sisäpeli palaa takaisin hyvälle tasolle muutaman ottelun notkahduksen jälkeen, on kotijoukkueella hyvä sauma haastaa moninkertainen Suomen mestari.,

Kankaanpään Maila lähtee otteluun pienessä tappioputkessa, kun joukkueen viime viikko sujui sisäpelin yskähdellessä alakanttiin. Kova ottelutahti tuntui painavan niin henkisesti kuin fyysisesti, mutta missään nimessä joukkueen ei ole syytä painaa päätään pensaaseen. Nousijajoukkue on pelannut hienon kauden, joka tulee huipentumaan pudotuspeleihin, joissa tunnetusti kaikki on mahdollista. KaMattarien ulkopeli on ollut muutamaa notkahdusta lukuunottamatta koko kauden niin tiivistä, että joukkueella on ollut mahdollista pelata voitosta joka pelissä. Kesä-heinäkuun pisteputkessa myös sisäpeli asettui uomiinsa ja tuotti tulosta tehokkaasti. Loppukautta ajatellen olisikin tärkeää, että Mailan naiset löytäisivät saman vireen pudotuspeleihin. 

Mestarikandidaatti Kirittäret on ollut vakuuttavassa vedossa läpi kauden ja tulee lopettamaan runkosarjan joko sijalta yksi tai kaksi. Nalle Viljasen suojatit ovat pelanneet tasaisesti ja pisteettömiä otteluita on kauden aikana kertynyt vain kaksi. Joukkueen ulkopeli on ollut tehokasta ja Kirittäret onkin päästänyt sarjassa toiseksi vähinten juoksuja tähän mennessä. Vastaavasti sisäpelissä joukkue on takonut juoksuja toiseksi eniten kaikista joukkueista. 

Kankaanpää onnistui nipistämään Kirittäriltä pisteen Jyväskylän Hippoksella, kun joukkue voitti ensimmäisen jakson 1-2. Toisen Kirittäret vei 9-2 ja kotiutuslyöntikilpailussa Jyväskylä onnistui kolmesti Kankaanpään kahta vastaan.

Tiistain peli alkaa Pohjanlinnan pesäpallostadionilla kello 18. Tervetuloa kaikki kannustamaan KaMa voittoon ja katsomaan miten KaMa-kasvatti Mira Kolehmainen selviytyy kotiyleisön paineessa.