Uutiset

Naisten runkosarja päättyy keskiviikkona

Kankaanpään Mailan naisten joukkue päättää hienosti sujuneen runkosarjansa keskiviikkona, kun joukkue matkaa Vihdin Pallon vieraaksi. KaMalle peli on kenraaliharjoitus ennen playoff-otteluita, kun taas Vihti puolestaan on jo varmasti sarjataulukon pohjimmainen.

Kotijoukkue Vihdin Pallon kausi on ollut tervanjuontia pääsääntöisesti koko kauden. Avauskierrosten jälkeen vaihtui pelinjohtaja, kun Matti Pirinen sai väistyä ja tilalle tuli Atte Harju. Tahti ei kuitenkaan muuttunut pelinjohtajan vaihduttua. Vihtiläiset ovat keränneet kauden 23 pelissä viisi pistettä, kaksi kahden pisteen voittoa ja yksi piste on tullut kotiutuslyöntikilpailun jälkeen tappiosta.

Sarjanousija Kankaanpää puolestaan on yllättänyt monet ja pelannut ennakkoluulottomasti kahdella kärjellä lähes koko kauden ajan. Ulkopeli on ollut timanttia melkein joka ottelussa ja onkin ollut usein voiton avain. KaMattaret jatkaakin otteluitaan ensi viikon tiistaina, kun puolivälierät alkavat. Vastaan asettuu joko Rauman Lukko tai Porin Pesäkarhut, riippuen päätöskierroksen tuloksista. Tämän hetkisillä sijoituksilla vastaan asettuisi Lukko, mutta keskiviikon kierros voi muuttaa vielä asian.

Kankaanpää lähtee hakemaan hyvää peliä ennen puolivälieriä ja haluaa varmasti varmistaa viidennen sijan runkosarjassa. Vihti puolestaan hakee varmasti kauden ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan viimeisen tilaisuuden tullen. Kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet molemmat KaMan kolmen pisteen voittoihin.