Uutiset

"Enää ei mennä nuoruuden taakse, vaan on tekojen aika"

Lauantaisen Pomarkun tapahtuman idean isä on KaMan miesten superpesisjoukkueen lajivalmentaja Pasi Vanhatalo, jonka oma menestyksekäs pelaajaura alkoi aikoinaan juuri Pomarkussa.

Hänen mukaansa ajatus järjestää pesistapahtuma joulukuussa sai sytykkeen Pomarkussa vallitsevasta kovasta pesisbuumista:

-
Haluamme myös tarjota Satakunnan alueen junioreille, valmentajille ja muille lajista kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua superpesisjoukkueen arkeen, tiivistää Vanhatalo tapahtuman tavoitteen.

Paikalle odotetaan Vanhatalon mukaan runsaasti väkeä ja tarkoitus on tietysti myös, että joukkue vetää hyvän harjoituksen. Tilaisuuden myötä tarjoutuu myös junioreille ja pesiskannattajille hyvä tilaisuus päästä juttelemaan superin pelaajien kanssa.

Vanhatalo


Miesten superin joukkueen harjoitteluun on kuluneella haettu aiempaa yksilöllisempää valmennusta ja myös harjoitusten sisältöä sekä kestoa on säädetty:

-Trainincamp reenaa yhdessä vielä joulukuun ja sitten kokenut kaarti hyppää mukaan yhteisharjoituksiin. Tässä vaiheessa tehdään fyysisiä pohjia varsinaisten ominaisuuksien kehittämistä varten. Kaksi yhteistä viikonloppuleiriä on ollut ja tekeminen on ollut hyvällä tasolla. Joukkueen henkistä tilaa on alettu määrätietoisesti parantamaan. Joukkueen teema "elä hetkessä, sitoudu erinomaisuuteen" kertoo kyllä paljon. Enään ei mennä nuoruuden taakse, vaan on tekojen aika, tiivistää Vanhatalo joukkueen meininkiä.

Joukkueen runkopelaajiin kuuluva Jussi Kivelä odottaa innolla lauantain tapahtuma:

-Hyvillä mielin Pomarkkuun lähdetään ja mukava päästä nimenomaan vetämään tuollainen näytöspuoleinen treeni! Henkilökohtaisesti ainakin tykkään tällaisesta ajatuksesta enemmän kuin että mentäisiin vaan seisoskelemaan tyhjänpantiksi johonkin ständille.  Onhan se myös mukavaa vaihtelua treenaamiseen ja myös kiva nähdä millainen halli Pomarkkuun on saatu pystyyn. Toivon mukaan on myös paljon ihmisiä paikalla että saadaan onnistunut tapahtuma.  Tuohan se myös tietynlaista lisäbuustia kun tietää että joku katselee treeniä!

Jarkko Huhtala