Uutiset

KaMan uusi johtokunta selvillä

Kankaanpään Mailan johtokunta uudistui tammikuun 21. päivänä järjestetyssä syyskokouksessa. Pitkäaikaisen puheenjohtajan Antti Kivelän luovuttua puheenjohtajuudestaan, seuran kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja sekä johtokunnan jäsenet.

Kokouksessa valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi Jarkko Huhtala. Honkajoelta lähtöisin oleva Huhtala on jo aiemmin hoitanut seurassa varapuheenjohtajan pestiä.

Varapuheenjohtajaksi asettuu Pasi Vanhatalo, joka oli jäsen myös edellisessä johtokunnassa. Pomarkusta lähtöisin oleva Vanhatalo edusti omalla pelaajaurallaan Kankaanpään Mailaa. Nykyään seuran valmennuspuolella vaikuttava Vanhatalo on parin viime kauden aikana johdattanut Mailan juniorijoukkueet kahteen Suomen mestaruuteen pelinjohtajana. 

Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin niin ikään tuttuja henkilöitä kankaanpääläisistä pesisympyröistä.

Seuran taustajoukot vahvistuneet

Puheenjohtajaksi valittu Huhtala näkee Mailan tilanteen olevan hyvä. Seura on tehnyt kipeitä päätöksiä, mutta samalla vahvistanut taustajoukkojaan. 

– Fiilis on ennen kaikkea innostunut ja luottavainen. KaMalla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni ja tuntuu hienolta että saa olla vastuullisessa asemassa kehittämässä seuraa.

– KaMa on seurana elänyt viime vuosina vahvassa murroksessa ja matkan varrella on jouduttu tekemään koviakin päätöksiä kuten esimerkiksi naispesiksestä luopuminen. Haasteita erityisesti talouden saralla vielä riittää, mutta on myös runsaasti asioita joiden varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta, summaa Huhtala. 

Kankaanpään Mailalle tuleva Superpesiskesä on kuudes peräkkäinen. Viime vuosina joukkueen runko on rakennettu nuorista ja pitkälti omista kasvateista. 

– Miesten Superin miehistö on vuoden kokeneempi ja Jouni Itävalon kotiinpaluun myötä valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti menestystä. Seuran juniorityö on myös kauttaaltaan vahvassa iskussa, mikä antaa mahdollisuuden suunnitella toimintaa pitkäjänteisesti. 

Suuri osa urheiluseuran töistä tehdään pelikenttien ulkopuolella. Ilman kunnon taustaorganisaatiota urheiluseura ei varsinkaan huipputasolla pitkälle pötki. Taustojen kehittäminen onkin tärkeässä osassa KaMan toimintaa.

– Olemme saaneet markkinointiin mukaan huippuammattilaisia minkä myötä KaMa tulee varmasti nousemaan aivan uudelle tasolle myös sillä saralla. Myös varainhankintaa toteutetaan aiempaa suuremmalla ryhmällä ja työ onkin lähtenyt uudistetun markkinoinnin voimalla mukavasti käyntiin. Haluammekin KaMaan myös uusia tekijöitä ja sitä että mahdollisimman moni kokee seuran omakseen, summaa Huhtala seuran taustoja.

Kankaanpään Mailan uusi johtokunta

Puheenjohtaja Jarkko Huhtala
Varapuheenjohtaja Pasi Vanhatalo
Sihteeri Santeri Kivelä
Johtokunnan muut jäsenet Unto Vuorinen, Jarmo Poutala, Jussi Vesanko ja Kalle Komppa.