Uutiset

KaMalla vahva edustus Itä-Lännessä Itävalon ja Pulkkisen johdolla

 

Superpesis julkaisi tänään torstaina miesten ja poikien Itä-Länsi -valinnat. KaMasta valinnan arvo-otteluun sai kuusi pelaajaa.

Miesten Itä-Länteen KaMasta valittiin Jouni Itävalo sekä Henri Pulkkinen. Itävalo valittiin arvo-otteluun toisena vuonna peräkkäin. Uransa toista Itä-Länttä pelaamaan lähtevä Itävalo edusti viime kaudella Itää, joten edustus Lännen paidassa on ensimmäinen laatuaan. Pulkkinen taasen valittiin miesten Itä-Länteen ensimmäistä kertaa koko urallaan.

A-poikien Itä-Länteen KaMasta valittiin Topias Lilja, Valtteri Kleemola sekä Ville-Veikko Olli. Kaikki kolme pelasivat A-poikien Itä-Lännessä myös viime kaudella, jolloin edustus oli vahvaa, kun Olli palkittiin koko kentän parhaana pelaajana sekä Lilja Lännen ykköspalkinnolla. Lilja ja Olli ovat edustuskelpoisia A-poikien Itä-Lännessä myös ensi kaudella.

KaMan kuudes edustaja Kouvolassa on Teemu Utunen, joka valittiin toisena vuonna perätysten B-poikien Itä-Länteen. Utunenkin on kelvollinen B-poikien Itä-Länteen vielä seuraavanakin kautena.

KaMa-kasvatti Henri Puputti valittiin miesten Itä-Länteen jo 12. kerran urallaan. Naisten ja B-tyttöjen Itä-Länsi -valinnat julkaistaan lauantaina. Kaikki valinnat ja joukkueet löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä isolla porukalla kannustamaan meidän omat pojat sekä Länsi voittoon Kouvolassa järjestettävässä Itä-Länsi -tapahtumassa! KaMa onnittelee lämpimästi kaikkia valittuja!