Uutiset

KaMa ja Ville-Veikko Olli jatkosopimukseen

 

Kankaanpään Maila ja lukkari Ville-Veikko Olli ovat solmineet tulevaa kautta koskevan jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy lisäksi optio kausista 2018 sekä 2019.

 - Sopimusneuvottelut olivat helpot. Tämä on hyvä paikka jatkaa, enkä tosissani edes harkinnut muita vaihtoehtoja, kertoi KaMan lautasen herra.

Suureen rooliin KaMan sisä- ja ulkopelissä noussut Olli on tämän kauden 22 pelaamassaan ottelussa iskenyt 0+13 juoksua sekä tuonut 11 – molemmat luvut jo nyt suurempia kuin viime kaudella 29 ottelussa. Lisäksi kylmähermoinen mailataituri on ollut parhaimmillaan aina ottelun ratkaisuhetkillä, josta osoituksena useampikin onnistuminen esimerkiksi tilastoissa näkymättömissä kotiutuslyöntikilpailuissa, joissa mies on ratkaissut kaksikin ottelua KaMalle kunnareillaan.

 - Ville-Veikko on KaMassa pelaaminaan vuosinaan ottanut viileällä tyylillään haltuunsa vaativan lukkarintontin. Myös sisäpelissä "Vinze" on tällä kaudella näyttänyt, että potentiaalia on mihin vaan. Hän on niitä miehiä, joka antaa tekojen puhua turhan suunpieksemisen sijaan, ylisti KaMan puheenjohtaja Jarkko Huhtala tällä kaudella pääsääntöisesti numeroa 4 kantanutta peluria.

IMG 6757

Kunnarin JoMa-kotiottelun kotiutuslyöntikilpailussa iskenyt Olli onniteltavana jokeripaitojen keskellä. Tähän näkyyn kankaanpääläisyleisö saa totutella jatkossakin. Kuva: Juha Levonen


 - Kyse on erittäin tärkeästä pelaajasta osana KaMan kolmivuotissuunnitelmaa, jota tullaan avaamaan myöhemmin lisää, paljasti Huhtala.

Monipuolinen Eurajoen EuVe Pesiksen kasvatti katsoo myöskin nälkäisenä tulevaisuuteen. Parhaimmat pelivuodet ovat vasta edessäpäin – niin pelaajalla kuin joukkueellakin – ja työt tämän mahdollistamiseksi jatkuvat.

 - Hyvillä mielin jatketaan eteenpäin ja koitetaan kehittyä. Tässä on joka vuosi joukkueena vähän kehitytty. Kohti mitalipelejä, päätti vielä 19-vuotias kohti Suomen lukkarieliittiä matkalla oleva nuorukainen painokkaan varmasti.

Tämä jatkosopimus oli vasta ensimmäinen paljastus KaMan kolmesta jatkosopimuksesta. Seuraavat kaksi ovat vuorossa huomenna torstaina sekä ylihuomenna perjantaina. Seuraavan Tulevaisuuden Legendan sopimuksen ja haastattelun voit lukea KaMan nettisivuilta huomenna klo 15. Muistathan myös, että miesten kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Kiteen Palloa vastaan. Pohjanlinna kello 17 - Tervetuloa!


Ville-Veikon pelaajakortti Pesiksen Maailma -sivustolla


-MK

Vinse