Uutiset

Sami Joukainen iskee tulevana kesänä Mailan paidassa

Kankaanpään Maila on solminut vuoden sopimuksen kaikkien aikojen lyöjätilaston ykkösen Sami Joukaisen kanssa

43-vuotias Joukainen pelasi viime kaudella Kiteen Pallon riveissä. Yhteensä tuleva kausi on kokeneelle Hämeenlinnan Paukun kasvatille jo 22. Superpesiksessä.

KaMan kanssa neuvottelimme jo vuosi sitten mutta silloin neuvottelut eivät edenneet loppuun saakka. Jälleen tällä kaudella seuran taustat esittivät että ovat kiinnostuneita ja halusivat minut tulevaksi kaudeksi Kankaanpäähän. Se tuntui minusta oikeinkin hyvältä ja onhan siellä minulle vanhoja tuttuja pelaajiakin.

Entuudestaan Mailassa Joukaiselle tuttuja pelaajia ovat muun muassa Joni Rytkönen ja Jouni Itävalo. Rytkönen ja "Jysky" ovat tulleet tutuksi Kouvolan Pallonlyöjistä, Itävalon kanssa miehet tulivat tutuksi Joensuun Mailassa kausina 2014-2015.

Pudotuspelipaikka on aivan ehdoton tavoitteemme, sinne ensi kesänä mennään. Totta kai pelillisiä haasteita tulee olemaan, joukkueessa on nuoria pelaajia mutta myös kokeneitakin konkareita. Mielenkiintoinen kausi on varmasti luvassa, toteaa Joukainen.

Kokenut Joukainen tunnetaan vahvana persoonana joka varmasti tuo Mailan riveihin tietynlaista räiskyvyyttä. Samalla hän tuo joukkueeseen myös aimo kasan kokemusta.

Koitan tuoda joukkueeseen myös tietynlaista räväkkyyttä. En ole pelaajana hiljaisimmasta päästä ja yritän tuoda myös sitä puolta joukkueeseen.

Kysyttäessä, onko miehelle tarttunut mitään mieleen kankaanpääläisestä kotiyleisöstä vieraspelireissuilta, ainakin yksi muistikuva mielen sopukoista löytyi.

Muistan ainakin yhden miehen, joka on muistanut aina muistutella minua peliesityksistäni. Jostain sieltä kotipesäkatsomon takaa ääni on kuulunut. Saa nähdä muistutteleeko vielä ensi kaudellakin, velmuili Joukainen.

Kuulemma kankaanpääläisyleisö oli viime kaudella hyvin otteluissa mukana. Toivottavasti myös tulevalla kaudella saadaan kommunikoida yleisön kanssa peliesitysten ja tuuletusten saattelemana.

Lopuksi hän laittoi musiikkimiehenä pienen haasteen kankaanpääläisille katsojille ja pesäpallon ystäville.

Minulla on ollut virvelirumpu odottamassa sitä hetkeä että saataisiin faniryhmä koottua ja että voisin lahjoittaa rummun heille jotta saataisiin meteliä katsomoon. Jospa se tulevana kesänä toteutuisi!