Uutiset

#SydäntäPeliin-pipot ovat täällä! (päivitys 17.12.)

 

#SydäntäPeliin-pipot ovat nyt saatavilla isänpäivälahjaksi, pukinkonttiin tai muuten vain kylmiin talvisäihin korvia lämmittämään sekä väriä arkeen tuomaan!

Todella suuren kysynnän vuoksi loppumaan päässeet pipot ovat jälleen täällä! Lisätilauksen hienoiset toimitus- ja laatuvaikeudet on saatu selätettyä, ja nyt löydät nämä upeudet myös Kankaanpään paikallisliikkeistä! 25 euron hintaisen pipon voit hakea itsellesi, kaverillesi tai vaikkapa pukinkonttiin K-citymarket Kankaanpäästä, ST1 Kankaanpäästä, Team Sportiasta tai Move Areenalta!

Myös etäfanit voivat päästä lämmittelemään ja tunnustamaan väriä. Postitusmahdollisuus on jälleen olemassa, kun tavaraa riittää, mutta tällöin postikulut tulevat vastaanottajan maksettavaksi. Postitilaukset voit lähettää sähköpostiosoitteeseen KaMa.toimisto@gmail.com.

Mitä? #SydäntäPeliin-pipot ovat täällä! (vaikeuksien jälkeen jälleen!)

Hinta? 25 € (+mahdolliset postikulut)

Mistä? K-citymarket Kankaanpäästä, Team Sportia Kankaanpäästä, ST1 Kankaanpäästä tai Move Areenalta. Postitilaukset sähköpostilla osoitteeseen KaMa.toimisto@gmail.com

Miksi? Isänpäiväksi, jouluksi, kylmiin talvipäiviin, tuomaan väriä harmaaseen arkeen... Tunnusta väriä!

Pipot

Hyvää saa ja kannattaa odottaa, mutta nyt se odotus palkitaan! Pipoja jälleen saatavilla niin postituksella kuin paikallisista liikkeistäkin!


Pipo

#SydäntäPeliin-pipot ovat täällä! Hanki omasi, tunnusta väriä, äläkä jää ilman!


Arve

Ainiin! Myös "Arve" tunnustaa väriä! KaMan oman kasvatin, Arttu Vilanderin, ensi kautta koskeva optio on otettu käyttöön ja taitava kotiuttaja-koppari nähdään myös ensi kaudella oranssissa.