Uutiset

Keisarikuppi halliturnaus edessä Sunnuntaina

KaMan hallikausi saa jatkoa huomenna Tampereen Pirkkahallissa pelattavassa Kesiarikuppi turnauksessa. Tampereella vastaan asettuvat isäntäjoukkue Manse PP sekä Hyvinkään Tahko. Nämä kaksi ottelua toimivat samalla hyvänä valmistautumisena Seinäjoella 4.3-.5.3 pelattavaan Halli-SM alkuturnaukseen, jossa puolestaan kohdataan Hyvinkään ohella myös Koskenkorva. Oman lisämielenkiintonsa sunnuntaihin tuo Sami Joukaisen ensiesiintyminen KaMan paidassa.

Pelinjohtaja Mika Peltosen mukaan sunnuntain otteluita lähdetään tietysti täysillä voittamaan, vaikka tärkeimpiä asioita tässä kohtaa ovatkin kokoonpanokokeilut sekä pelaamiseen liittyvien eri teemojen sisäänajaminen. Joukkueelle kuitenkin kaikki hallitapahtumat ovat tärkeitä harjoituksia. 

Sunnuntain vastustajat Hyvinkää ja muun muassa KaMakasvatti Petteri Kortelaisella vahvistunut Manse PP tarjoavat Peltosen mukaan varmasti kunnolla haastetta:

-Manse on Ykkösen ehdotonta eliittiä ja vahvistunut entisestään viime kaudesta. Hyvinkäällä taasen on nuorekas sekä laaja talvirinki. He etsivät uusia ratkaisijoita sisäpeliin Korhosen vaihdettua seuraa. Tahko on aina kova ja edelleen siellä löytyy ratkaisuvoimaa.

Kulunut harjoitus kausi on Peltosen mukaan mennyt pitkälti suunnitelmien mukaisesti, vaikka pikkuvaivoja onkin osalla pelaajista ollut kiusana:

-Nuoria on ollut mukana haistelemassa aikuisten treenejä hyvällä sykkeellä. Uudet pelaajat ovat myös tyyppeinä hienoja ja ovat tuoneet sopivasti maustetta vanhaan KaMa-ryhmään. Keväällä kaikki pitäisi olla kunnossa myös terveystilanteen osalta.

Keisarinkuppi halliturnauksen ohjelma sunnuntaina 12.2:

Manse PP-KaMa klo 10.00
Hyvinkää-KaMa klo 12.30 
Manse PP-Hyvinkää klo 15.00  JH