Uutiset

Nyt on kova! KaMa-kortilla alennusta polttoaineesta ST1:ltä ja Shelliltä

 

ST1 ja Shell Kankaanpää tarjoavat Kankaanpään Maila ry:n jäsenille alennusta polttoaineista sekä lahjoittavat jokaista tankattua litraa kohden rahaa KaMan seuratoimintaan.

KaMan jäsenet saavat sekä ST1 että Shell Kankaanpäästä kahden sentin alennuksen jokaista tankattua polttoainelitraa kohden. Etu on voimassa vain kassalla maksettaessa sekä KaMa-korttia vilauttamalla. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin ST1 & Shell Kankaanpäässä saataviin etuihin.

Tämän lisäksi vielä jokaisesta ostoksesta, joissa KaMa-korttia on kassalla vilautettu, lahjoittavat ST1 & Shell Kankaanpää tämän kahden sentin alennuksen lisäksi yhden sentin jokaista tankattua litraa kohden KaMan seuratoimintaan!

Ellet vielä ole liittynyt Kankaanpään Maila ry:n jäseneksi, kannattaa se tehdä viimeistään nyt! KaMa-kortin ansiosta nimittäin ajaminen on tulevaisuudessa entistä halvempaa kahden sentin litra-alennuksen ansiosta. Ja ajaahan voit huoletta enemmänkin, sillä jokaista ST1 & Shell Kankaanpäässä tehtyä tankkausta kohden tuet myös KaMan seuratoimintaa yhdellä sentillä per tankattu litra!

Yhdistyksen liittymisohjeet sekä KaMa-kortin tilaus- ja maksuohjeet löydät kotisivujemme ylävalikon Jäseneksi-osiosta. Sieltä löydät myös muut mahtavat jäsenetumme. Kurkkaa ja tilaa: http://www.kankaanpaanmaila.fi/kamakortti.

ST1 Kankaanpää: Keskuskatu 3
Shell Kankaanpää: Tapalankatu 3