Uutiset

G-pojat pistävät kaikki likoon!

Kaudella 2017 KaMalla on yhteensä peräti kymmenen juniorijoukkuetta aina G-ikäisistä poikien superpesikseen saakka. Kevään aikana kaikki joukkueet esitellään ja kierros alkaa nyt seuramme nuorimmista eli G-pojista.

G-poikien joukkueesta suurin osa on -10 syntyneitä, mutta mukana on myös yksi 09-syntynyt sekä muutama  vuonnna 11-syntynyt. 

Joukkueen valmennuksesta vastaavat  Emma Rajala ja Juha Lähteenmäki. Tanja ja Teemu Santahuhta ovat myös valmennuksessa mukana tarpeen niin vaatiessa. Joukkueenjohtajana toimii Seera Mukkala. 

Emma Rajalalta löytyy itseltään pesäpallosta 14-vuoden mittainen pelaajatausta. Aisaparinsa Juhan kanssa homma toimii vahvalla tiimityöllä niin pelien johtamisen kuin harjoittelunkin osalta. Valmennushommiin Emma päätyi taannoisen työkaverin pyynnön kautta: 

-  Minulta kysyttiin tietäisinkö ketään, joka voisi alkaa joukkuetta valmentamaan, kun sellaista ei vielä ollut. Lopulta innostuin itse hommasta ja nyt onkin toinen vuosi sitten käynnistymässä näissä valmennushommissa. 

G-pojat

Poikien talviharjoittelussa tehdään monipuolisesti lajiin liittyviä juttuja: 

- Olemme talvikaudella paljon pelailleet pesäpalloa tukevia pelejä ja leikkejä. Jokaisessa harjoituksessa on myös kopiteltu eri tekniikoilla sekä lyöty verkkoon. Syöksyharjoituksiakin on pidetty.   

- Valmentajan kannalta hienointa on huomata poikien nopea kehittyminen ja into urheilemista kohtaa. Pojat kyllä pistävät kaikki likoon niin peleissä kuin harjoituksissakin ja haluavat kesälläkin voittaa oikeasti pelejä.  Haastavinta tämän ikäisten kanssa on tietysti saada kaikki kuuntelemaan ja tekemään asioita kunnolla niinä levottomina päivinä, summaa Emma harjoittelua

- Joukkueen osalta tavoitteena on ennen kaikkea pelata kiva kesä hyvällä mielellä ja niin ettei kukaan lopettaisi, jatkaa Emma vielä tulevan kesän tavoitteista. 

Omista tavoitteistaan joukkueen valmentajana Emma kertoo seuraavasti:

Tavoitteenani on pitää erilaisia ja opettavaisia harjoituksia jatkossakin ja kehittyä valmentajana. Haluan oppia lisää katsomaan peliä pelinjohtajan silmin. Tavoitteena on että kukaan ei lyö kolmea hutia putkeen tulevana kesänä loppukauden peleissä. 

G-pojat osallistuvat kesäkuun alussa Seinäjoella pidettävälle  Satakunnan ja Pohjanmaan yhteiselle Etenee-leirille. 

Innokkaita pelimiehen alkuja mahtuu vielä hyvin mukaan joukkueeseen.
Lisätietoja voi kysellä joukkueenjohtaja Seera Mukkalalta. Yhteystiedot löytyvät täältä

JH