Uutiset

Kotiyleisön ennakko: KaMa matkaa Koskenkorvan vieraaksi

 

Kankaanpään Maila jahtaa kauden kolmatta vierasvoittoa Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana. Nähdäänkö ottelussa railakasta sisäpeliä? Kuuntele ottelu suorana Kotiyleisön nettiradiosta!

Sarjatilanne

Kotijoukkue Koskenkorvan Urheilijat majailee sarjataulukon kuudennella sijalla, vain pisteen KaMan edellä. Kotikentällään joukkue on ehtinyt pelata kauden aikana jo viidesti, ja voittoja on otteluista tarttunut neljä. Kauden ainoan kotitappion joukkue koki kauden avausottelussa Joensuun Mailaa vastaan.

Kankaanpään Maila matkaa Koskenkorvalle sarjan seitsemänneltä sijalta. Edellisestä ottelusta joukkueella on alla kotivoitto silloista sarjakärkeä, Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Kauden kolme vierasottelua on sujunut vähintäänkin kohtuullisesti, tuloksena kaksi voittoa ja yksi tappio. 

Ennakkoasetelmat

Molemmille joukkueille ottelu varmasti herättää tunteita. Kankaanpään Mailalle ottelua voidaan tituleerata paikallispelinä, ja useasti joukkueiden kohdatessa keskinäisissä otteluissa, värikkäiltä vaiheilta ei olla vältytty. Ottelu pelataan liki ihanteellisessa säässä, joten yleisöä ja tunnelmaa varmasti löytyy.

Ottelun yksi kulminaatiopiste saattaa olla kotiutusten tehokkuus. Koskenkorva luo kotikentällään mallikkaasti tilannetta. Myös KaMa luo hyvänä päivänä vahvasti tilanteita ykköskärjensä turvin.
Katseet kohtautuvatkin tuolloin lyöjäjokereihin, Koskenkorvan Jere Dahlströmiin ja KaMan Sami Joukaiseen sekä Jukka Lankiseen. Koskenkorvan Sähkökoje-Areena on suotuisa kenttä läpilyönneille, joten runsasjuoksuinen ottelu ei olisi suuri yllätys.

Taisteluparit

Jere Dahlström vs Sami Joukainen. Molempien joukkueiden ehdottomat ykköslyöjäjokerit. Kummalle sattuu hyvä päivä, sen pelaajan joukkue on vahvoilla. Antin montuksi tituleerattu kakkospuolen rotko on varmasti molemmilla pelaajilla kokeilun alla ottelussa.

Kärkipelaajat. Koskenkorvan Urheilijoiden kärkenä on kauden otteluissa toimineet Petrus Puputti sekä Jouni Koskela. KaMalla taas Topias Lilja on ollut päävastuussa kärkietenijänä, mutta KPL-ottelussa kärkimiehenä debytoi Valtteri Kleemola

Molemmat joukkueet pelaavat kuitenkin ns. "kahden etenijän" taktiikalla. KaMan numeroa kaksi kantaa Joni Rytkönen, Kossulla taas Veli-Pekka Yli-Hirvelä, joka on pelannut pitkään Kossun kärkenä ja on erittäin vahva etenijä. 

Iso asia ottelun voiton kannalta onkin, miten joukkueet onnistuvat ykköstilanteen purussa. KaMa onnistui tyrehdyttämään sekä Sotkamon Jymyn että Kouvolan Pallonlyöjien tilanteenrakentelun erinomaisesti, ja mikäli sama asia toimii Koskenkorvaa vastaan, voitto on lähellä.

Kankaanpään Mailan vierasotteluita lähetetään läpi tulevan kesän Kotiyleisön nettiradiotaajuuksilta. Ottelu Koskenkorvalta lähetetään suorana nettiradiolähetyksenä Kotiyleisön taajuuksilla.


Lähetys alkaa tiistaina kello 17.50. Kuulolle pääset osoitteesta www.kotiyleiso.fi tai suoraan osoitteesta http://www.internet-radio.com/station/kotiyleiso/

Tämän ennakon teille tarjosi: Kotiyleisö


13459764 10153726529076915 672363056 n