Uutiset

Jukka Lankinen päättää hienon uransa

Peräti kolmetoista kautta KaMaa edustanut Jukka Lankinen päättää uransa tähän kauteen. Ensimmäisen kerran Loimaan Palloilijoiden kasvatti nähtiin KaMan riveissä ykköspesiksessä jo kaudella 2004 . Tämän jälkeen mies edustikin KaMaa yhtäjaksoisesti uransa loppuun saakka lukuun ottamatta vuotta 2009, jolloin hän pelasi superpesistä Hyvinkään Tahkossa.

Supepesiksessä Lankinen iski yhteensä komeat 326 juoksua (11+315).  KaMaa Lankinen edusti ykköspesiskaudet mukaan lukien yhteensä 413 ottelussa.

Lankisen KaMavuosina ehti sattua ja tapahtua paljon:

Ensimmäisenä kautena (2004) meinasimme heti pudota suomisarjaan mutta jo seuraavana vuonna pelasimmekin superpesiskarsintoja. Lopulta monen vuoden nousutavoite täyttyi 2010 ja paikka pääsarjassa varmistui!

Superpesisvuodet alkoivatkin hienosti, kun heti ensimmäisenä vuonna  pääsimme pudotuspeleihin, mutta sen jälkeen oli hiljaisempaa. Varsinkin kausi 2012 oli iso pettymys hallimestaruudesta huolimatta.  

Puhuttaessa hienoimmista hetkistä KaMassa nousee kaksi kautta Lankisella yli muiden:

Ikimuistoisin hetki KaMassa oli juuri nousu superiin monen vuoden yrittämisen jälkeen. Haluaisin myös nostaa esiin kauden 2014, jolloin meille ei ennakko rankingissa luvattu kuin nolla pistettä ja varma putoajan paikka. Nuorella ja kokemattomalla joukkueella jätimme kuitenkin Jyväskylän ja Alajärven taakse ja Kempele kaatui vielä karsinnoissa

Päällimmäisenä muistona näistä kaikista vuosista jää, että sain pelata monen nykyisen ja tulevan huippupelaajan kanssa samassa joukkueessa!

Lankinen

Viime kaudesta puhuttaessa nousee Lankisella taasen kaksi asiaa yli muiden mieleen:

Ensinnäkin huikea loppukausi, jossa nousimme haudan partaalta uusintaotteluun ja onnistuimme vielä sen kääntämään voitoksi! Toiseksi loistava yhteishenki, mikä joukkueessamme vallitsi. Varmasti se oli iso tekijä kauden päättymiseen viiden ottelun voittoputkeen eikä putoamiseen!

Lopuksi ”Lamu” haluaa vielä kiittää kaikkia KaMaa tukeneita menneistä vuosista. 

JH