Uutiset

Hanki kauden 2018 kausikortit nyt halvalla isänpäivälahjaksi tai pukinkonttiin!

 

Kankaanpään Mailan kauden 2018 kausikortit saat nyt huipputarjouksella vaikkapa isänpäivälahjaksi tai pukinkonttiin tilaamalla omasi ennen vuodenvaihdetta!

Miesten Superpesiksen sarjajärjestelmä säilyy tulevalle kaudelle samanlaisena kuin menneelläkin kaudella. Runkosarja muodostuu siis kaksinkertaisesta alkusarjasta sekä yksinkertaisesta jatkosarjasta, ja yhteensä kotiotteluita runkosarjassa pelataan 16 kappaletta.

Tavalliseen kausikorttiin kuuluvat alkusarjan 13 kotiottelua sekä ylemmän tai alemman jatkosarjan kolme kotiottelua. Kun hankit miesten Superpesiksen kotiotteluiden kausikortin ennen vuodenvaihdetta, saat sen 130 euron hintaan, jolloin yhden ottelun hinnaksi tulee vain reilut 8 euroa! Normaalihinta kortille vuoden 2018 puolella on 160 euroa, jolloin yhden ottelun hinnaksi tulee 10 euroa.

Toinen huipputarjous todelliselle pesäpallon ystävälle ja KaMan superfanille on VIP-kausikortti, jonka saat tilaamalla ennen vuodenvaihdetta hintaan 200 euroa. Normaalihinta VIP-kausikortille vuodenvaihteen jälkeen on 240 euroa.

VIP-kausikorttiin sisältyvät aivan kaikki KaMa-lipun alla kesällä pelatut ottelut. Pääset tuolla kortilla siis vapaasti sisään miesten Superpesiksen runkosarjaan, jatkosarjaan sekä mahdollisiin pudotuspeliotteluihin, poikien Superpesiksen runkosarjaan sekä mahdollisiin pudotuspeliotteluihin ja B-poikien Superpesiksen runkosarjaotteluihin sekä mahdollisiin jatko-otteluihin.

Eikä siinä vielä edes kaikki! Lisäksi saat VIP-kortilla kioskiedun kaikissa miesten Superpesiksen kotiotteluissa. Kioskietuun sisältyy vaihtoehtoisesti joko pulla ja kahvi TAI makkara ja juoma. Nämä kaikki edut siis tilaamalla ennen 31.12. VIP-kortilla 200 euron hintaan.

Maksutavaksi kylmän käteisen ja pankkisiirron lisäksi kelpaavat:

  • Tyky+ -yhdistelmäseteli kulttuuriin ja liikuntaan
  • Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli
  • ePassi

Kortit ilmestyvät KaMan toimistolle keväämmällä, jolloin voidaan sopia tarkemmin korttien noudosta tai postituksesta. Niille, jotka hamuavat korttia pukinkonttiin, on tarjolla kirjekuoreen mahtuva lahjakortti, jota vastaan lahjan saaja voi keväämmällä vaihtaa lahjakortin varsinaiseen kausikorttiin. Kausikortin ennakkoon ostaneisiin ollaan välittömästi yhteydessä korttien saavuttua KaMan toimistolle.

Lisätietoja antaa ja tilaukset ottaa vastaan Santeri Kivelä numerosta 0400 706 792 tai sähköpostilla osoitteesta kivela.sa@gmail.com.

Kausaritarjouskuva